Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja értem.
Csak azt nem értettem hogy miért pont nekem írsz mikor vannak itt márkahívek is
Vagy valahonnan ismerlek csak nekem nem jut eszembe hogy honnan
Ja amúgy nagyon faxa a szívlámpás
néha néha
Hello ja néha ide is be ugatok néha
Igen de már régen haza értem és ennyi rendőrt még életeben összesen nem láttam mint a mai napon....
Hali. Téged itt is meglelni?
Hy
Ezt biztos nekem akartad írni
Szia nincs kedved ma györbe menni nincs kedvem egydül menni
OK
Csak a jövő hónapban várható efféle túra, de az is erősen fizu függő. Több hónapja lógnak pár weblap árával, ami kissé megterhelte a családi kasszánkat. Ezért motorolunk most keveset.

Jövő hónap közepe talán... De ez sem biztos még. Köv. hónap 27.-ikén lesz a párom szülinapja, aztán e körül szokott lenni a Tihanytúra is.

Egy születésnappal egybekötött motorozósat szeretnék. De ez titok. Remélem ma nem olvassa a fórumot.
Szia!
17 óra körül érek a garázshoz. Ott megvárlak jó? Előre is ezer hála és köszönet!
Melyik az annyi? A MOL-os telefonos lánctrutymoló? Valami akörüli áron vettük mink is. Teljesen jó.
Hy
Ma este jó lesz mert ráérek csak írd meg hogy mikorra menjek a garázshoz
Tuskóban 1990huf a MOL láncspré
Hájj evribádi!
Pénteken lesz a Lime party, gondolom sokan jöttök( vannak Kawások itt szépszámmal). Na most az a helyzet, hogy ha valaki utánfutóval, vagy netalán kisbusszal jön az szóljon már nekem, mert lenne egy pályamotorom, amivel betársulnék az útra. Kössz előre is.
JA egy cseszneket megszervezhetnél Főmérnök úr:)
Egy Cseszneket bevállalnék én is...
A másik dolog. Pénteken (legkésőbb) 19 órakor indulás van Pusztavacsra. Aki jön jön, aki nem az nem. Aki szeretne jönni, az ide írhatná, hogy csatlakozna. Hogy mi lesz Pusztavacson? Eszem - iszom, dínomdánom. Beállunk mint a gerely aztán dőlünk mint a rongy. Motoros találkozó és rockfesztivál lesz. A jó hangulat adott.
Ezt előbb a fő túraszervezővel kéne egyeztetni. Azaz velem. De egyébként hiába szervezgetünk itt bármit, ha egyszerűen nem vagytok elérhetőek, meg nem jöttök motorozni.
hello!

NEm akarsz szervezni egy Székesfehérvár és környéke találkozót?
Budai úton a Halesz mellett lézershow!

Szerencsére láthatósági mellényben nyomják a srácok az ipart.
Nagyon viccesnek tetszik lenni kedves szomszéd! Amúgy igen, 90 - 130-as szokásos nyugdíjastempóban mentünk. 'oszt? Tudod, hogy nem szeretek száguldozózni. A másik meg, hogy meg voltunk pakolva. Nehéz volt mindkettőnk táskája, és így nagyon nehéz a kanyarokba döntögetni, hogy a kanyarba önállósítja magát a táska és megindul. Kellemetlen volt.

Apropó. Nem jöttök pusztavacsra a hétvégén? Motorkálós találkozós lesz. Meg egy kérdés. Ma - holnap vagy valamikor nem tudnál segíteni láncot kenni? Le kéne fújnom a láncomat, de tudod, nincs emelőm. Gabi meg nem bírja el a gépet, hogy megdöntsük.
nagyon köszi a gyors választ!
így már mindent tudunk ! akkor a sebesség miatt nem kell aggódnom
ááá nem látok már:( jogos...
S nem 180?
elírtam:D
62(265 kg) S(160 km/h)