Ja értem.
Csak azt nem értettem hogy miért pont nekem írsz mikor vannak itt márkahívek is
Vagy valahonnan ismerlek csak nekem nem jut eszembe hogy honnan
Ja amúgy nagyon faxa a szívlámpás
Csak a jövő hónapban várható efféle túra, de az is erősen fizu függő. Több hónapja lógnak pár weblap árával, ami kissé megterhelte a családi kasszánkat. Ezért motorolunk most keveset.
Jövő hónap közepe talán... De ez sem biztos még. Köv. hónap 27.-ikén lesz a párom szülinapja, aztán e körül szokott lenni a Tihanytúra is.
Egy születésnappal egybekötött motorozósat szeretnék. De ez titok. Remélem ma nem olvassa a fórumot.
Hájj evribádi!
Pénteken lesz a Lime party, gondolom sokan jöttök( vannak Kawások itt szépszámmal). Na most az a helyzet, hogy ha valaki utánfutóval, vagy netalán kisbusszal jön az szóljon már nekem, mert lenne egy pályamotorom, amivel betársulnék az útra. Kössz előre is.
A másik dolog. Pénteken (legkésőbb) 19 órakor indulás van Pusztavacsra. Aki jön jön, aki nem az nem. Aki szeretne jönni, az ide írhatná, hogy csatlakozna. Hogy mi lesz Pusztavacson? Eszem - iszom, dínomdánom. Beállunk mint a gerely aztán dőlünk mint a rongy. Motoros találkozó és rockfesztivál lesz. A jó hangulat adott.
Ezt előbb a fő túraszervezővel kéne egyeztetni. Azaz velem. De egyébként hiába szervezgetünk itt bármit, ha egyszerűen nem vagytok elérhetőek, meg nem jöttök motorozni.
Nagyon viccesnek tetszik lenni kedves szomszéd! Amúgy igen, 90 - 130-as szokásos nyugdíjastempóban mentünk. 'oszt? Tudod, hogy nem szeretek száguldozózni. A másik meg, hogy meg voltunk pakolva. Nehéz volt mindkettőnk táskája, és így nagyon nehéz a kanyarokba döntögetni, hogy a kanyarba önállósítja magát a táska és megindul. Kellemetlen volt.
Apropó. Nem jöttök pusztavacsra a hétvégén? Motorkálós találkozós lesz. Meg egy kérdés. Ma - holnap vagy valamikor nem tudnál segíteni láncot kenni? Le kéne fújnom a láncomat, de tudod, nincs emelőm. Gabi meg nem bírja el a gépet, hogy megdöntsük.
Csak azt nem értettem hogy miért pont nekem írsz mikor vannak itt márkahívek is
Vagy valahonnan ismerlek csak nekem nem jut eszembe hogy honnan
Ja amúgy nagyon faxa a szívlámpás