Hónapokig jártam csak motorral mert nem is volt autó,máskor meg mert nem volt kedvem dobozolva közlekedni és kivárni a dugót de én csak arra emlékszem, hogy az idén cefet sokat szakadt az az eső. A forgalomra nem, az csak kaotikus pillanatnyi kikerülendő akadály. Figyelmesen kell közlekedni de a te eseted már inkább paranoia...
A nagybömbis kanbrazilokat meg ne fegyelmezd mert simán kiütik alólad a krenájzlit és még ki is ugrálnak megbicskázni, nem aggódnak a bömbi úgyis lopott vagy a rendszámának nincs semmi köze az adott járműhöz.
6000-ig? inkább 12000-ig. Nem is értem, mit lehet szeretni ezekben az új 6osokban. Egyszer mentem 2008-as 6R-rel, kb 14000 és 17000 között ment úgy mint az enyém 8ezernél... 10000 alatt vissza kellett baszni 90-nél 1esbe, mert 2ben már alig indult
részemről mehet, bár inkább nevezném tihanygurulásnak, túra az valohol máshol kezdődik ... Mondjuk egy jó Tára, így év végére levezetésnek az új vassal... őőő nem tud valaki boltot ahol símaszkot árulnak? bankrabláshoz kellene
Naná, hogy nem. A 600-as Gixxer-t meg alacsony fordulaton kell tartanom, különben egyből riszálja magát. De ez ilyen. Én nem tudok meglenni motorozás nélkül.
A 650es nekem téli-nyári motor volt, ezzel csak 1 hónapot próbálkoztam aztán vonattam is ki - a nyomaték miatt szarrá kellett csúsztatnom a kuplungot, hogy ne forogjon el a kerék... az meg nem egészséges a tárcsáknak.
őőő kicsit bajban vagyok a számokkal, tehát az Ön kérdése nem arra irányult, hogy 11.000 km tettem e meg... hanem a következő motorkerékpár hengerürtartalmára khmm, a válaszom igen!
Ha isten és a párt is úgy akarja. És akkor már hengerŰRtartalomról beszélhetünk
És mikor lesz meg az új gépszörny? Még idén, vagy csak jövőre lesz a vásárlás? Idén már sok motoros letette a gépet, mert bejött a rosszidő. Én addig motorozom, amíg nem fagy rá az útra a pára, meg nem lesz hó. 1,2 - 1,5 BAR-os nyomás rulez, meg kanyarokban keresztbecsúszás. Meg -5°C.
A nagybömbis kanbrazilokat meg ne fegyelmezd mert simán kiütik alólad a krenájzlit és még ki is ugrálnak megbicskázni, nem aggódnak a bömbi úgyis lopott vagy a rendszámának nincs semmi köze az adott járműhöz.
Én se tudok megtenni, erre van (már) a csettegő!
Ha minden ilyet jegyeznék, már rég vettem volna egy PSZH-t, hogy biztonságban juthassak el az elmegyógyintézetbe a nyugtatómért.
Ha isten és a párt is úgy akarja. És akkor már hengerŰRtartalomról beszélhetünk