Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én MÉG kint vagyok:)
Cseppet megáztam mikor hazavittem a mocit.
Sajna jelenleg kocsival vagyok
még nem tudni de ki kellene menni!Itt pl akkora szél van hogy a gyereket a teraszon felboritotta:(
Jó kis zuhé lett! Ki hogy akar kijutni a Raceba?
Tudok egy kíváló minőségű CB 500-at. Tudom hogy jó, én csináltam. (Viszont drágállom.. nem tudom... )
Nem akarsz kijönni a Cafeba beszélgetni? Sok okosságot letudnánk.. Jópofa társaság!
Talán tudnék segíteni benne.. és a pénztárcád mire elég? Meg kéne beszélni elölröl, mert most lehet sokkal jobban is járnál egy 4 ütemüvel mint egy 2-essel. Én az Apriliával nagyon sokat szívtam!
Komoly siserehad várható úgy 8 körül. Én is bátorkodnék megjelenni...
ma Race?6körül?
Azért ha majd kedved szottyan gurulni egyet vagy valaki másnak nyugodtan írhat
áá az autópályát azért annyira nem kedvelem főleg M0-val fűszerezve
Én azt ajánlom hogy még számításba se vedd a lehető legrosszabb amit tudnál választani és ez igaz az őszes olasz régi 2T-re szerintem.....
nem ugy volt h 6kor még a Raceba is bementek?:)
hol lesz 7végén ott találkozo?
gyere ki ma 6körül a Raceba lehet lesznek páran !
Sok sikert hozzá!:)
Gondoltam, hogy valaki fenn fog akadni a bennmaradt egy mondaton.
http://belsoseg.blog.hu/2010/0...
de gondolkoztam de egyenlőre véges a pénztárcám :) majd tavasszal :)
És miféle találkozó? Meg merre? Mert ez így nagyon tág fogalom. Na mi indulunk is Pusztavacsra.
250-es négyüteműt nem is néztél? Szerintem bevállalható belőlük egy pár, valamit több az előnye, mint a 125 2T-nek. Szerintem...
Szép napot!
"FIGYELMEZTETÉS: A hét végén a velencei tó környékén nyolc traffipaxot üzemeltet a rendőrség, 3 óránként változó helyszínre. Aki lejön a találkozóra, vezessen lassan, vagy legalább legyen óvatos."
én csak annyit tudok a Cagiva-ról hogy én tuti nem venném meg
van köztetek olyan aki ért nagyjából a Cagiva elephante 125 (1993) mocihoz? Hétfőn vagy kedden mennék megnézni Bogyiszlóra egyet.
Hy.
Értem.Kedvem lenne csak lóvéhiányban szenvedek
Láttam én már karón várgyút. Gumi ügyben mi a helyzet főnök? Említetted, hogy majd vedlés után kiviszed a káfféba.
Ezt azért nem mondanám de tény, sokkal kevesebb rá az esély