Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja, mellette rendezik az ÁrokParty-t.
Ahogy mondod! Nagyok voltak a személyes ellentétek, ezért szakadt meg az egész! Már most el van kezdve a jövő évi szervezése! Kevesebb létszámmal de újult erővel!
Reméltem is... Az utolsóról még így is lógnak egy csomó fényképpel. Néha ránézek a weboldalra de az is megfagyott bő két éve.
Igen, hallottam hírét. A Sátor Alja Sörözőt.

Mert a Sátoraljaújhely.
Jövőre lesz!
Részemről lenézek meglesni a felvonulást, be nem megyek, a találkozó már tavaly se ért egy lukas garast se.

A Móri Motorosok feléleszthetnék a Gajavölgyi találkozót valami fergeteges marketinggel... Még a felvonulás is ott volt a legjobb! Na meg a hangulat.
Péntek estétől Frankfurt oda-vissza egy seggel, utána érthető módon maratoni alvás volt, hét közben meg meló ugye... Shit happens...
Szeva Bunkó Mi ujság?Jo hir meglesz a pálinka Finom..tegnap leteszteltűk
Új hely? Ennél jobb hely nem kell!
Hallooo.....Tutu,Matska!Ti éltek még?Rég láttalak benneteket Merre járkáltok?És a tőbbiek ?A Race Cafésok?Nagyon el van tűnve mindenki!TALÁN UJ HELYET TALÁLTATOK VAGY MI?
Krisszke...a sűtés este 8kor találtam ki ...nem kell besértődni..ha erre jártál volna résztvehettél volna rajta mint sokan mások is...de nyugi van még szalonna.. és nem egyszeri este volt ez..akik itt voltak ettek akik nem azok nem...most jelzek h a hétvégén főzők egyett..csak nem tom melyik nap..péntek szombat vasárnap?Kinek mikor lenne jo?Ha egyáltalán ráértek a hétvégén?
Ez a meleg elszívja az összes energiámat :S
Köszi
Hallo A pontos cim Tasnádi u 26...A Vad Virág étterem mőgőtt kőzvetlen...egy nagy sarki épűlet..amiben szépségszalon Autovillamosság és auto gumis is van..a jah és kint áll egy szép zőld Nissan Cargo amin fel van tűntetve a Race Café
a szőlő utcában próbáld meg, itt váron, a generátoros palinál.
RACE-nek a pontos címét megadná valaki mert tegnap kerestem de nem találtam
azt kellemes lehetett tolni:S:S:S
Gábor javította az első telóimat :)
Husqvarna te610 1997 évjárat
Én tuti megyek a találkozóra és én se villámsebességgel max 60 sajnos többet nem bír a gépem
Én mindenképp! Ott a helyünk a felvonuláson!

Úgy néz ki talán az időjárás is kegyes lesz hozzánk...
Polgárdiban találkozóra ? ki megy ? Én /is/ lehet megyek. igaz nem fogok villám tempóba menni de azé úgy max 80 ra képes vagyok :)
Milyen motor?
az az első index nekem kicsit elüt a feeling től, de szép a gép. Gyerekkoromba mennyit nézegettem a szerencséseket akik ilyenen "lovagoltak"
szép lesz Bandi a motorod a motorostalálkozóra! Sajna nekem nem nagyon van idő ilyenre, de remélem ott találkozunk, bár nem bánnám ha előbb is még. Am minden oksa?!