Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor most jobbkezes volt? ha az, akkor olcson meguszta ásztamás
NEm tudod julius 1től az eredet vizsgát eltörlik vagy mi van?
nem vágom , vagy csak a külföldről behozott motoroknál?
Bevált a zizi ,szerintem egy jó fajta találmány kényelmes és megy jelenleg ugy érzem elég erre az évre tutti
Lehet nevet váltok
ez jó:)
400as de nem is tudom szeretnék e nagyobbat 180al repített haza felé!bőven elég volt!Aztán lehet jövőre jön a nagyobb:)
Gratula, látom maradtál a típusnál! Ez 400 v. 600?
A mai napon, beszerelésre kerültek, az ETZ kuplung lamellák. Próbaúton akadt egy kis olajfolyásos probléma, de orvosolva lett.
Most olyan a kuplung, mint még soha!
Piroska
köszöntsétek szeretettel az új kicsi én:)
Én itt lakom 1 percre, szerintem ott jobbkézszabály van.
Ami becsatlakozik a Tasnádiba jobbról,(lakó pihenő övezet felől) az mitől alárendelt út?
jobbkezszabaly volt? ha nem, akkor helyben kell lerendezni, a veszelyeztetos okossaggal meg annyit ersz el hogy max megkeresnek oszt kicsit megvernek, vagy elmarjak a mocidat.
tukrot lerugni/leutni nem nem egyszeru, jo ha ismered a kocsi fajtajat, hajlik egyatalan rajta a tukor, szal szajkarate nem egyenlo autostalazok. Nekem volt ilyen is, olyan is, tukrot felallva legkonnyebb fentrol lerugni, nekem is le akarta egy majom rugni tukrot kocsirol, csakhat B vetran a tukor nem megy sehova kocsi nelkul, bezzeg a kutya 1 ora alatt leragta :-D
Köszönöm főnök!
ment a válasz!
Fenyő uram! Egy telefonszámot kérhetek tőled?
Az is jó ha elküldöd e-mailbe! Kipufogókészítés ügyében telefonálnánk egy rád haverral! Neki is kéne, meg lassan nekem is!

E-mail címem: brunobiaggi@freemail.hu

Ja és esetleg ha megvan kamerán a vasárnapi versenyről a videó azt is átküldhetnéd ha át lehet! Köszi!
Nem hát Lehetetlen dolgokal nemfoglalkozok...
Hát nem lehetetlen.
Még nem láttam, de ha javasolhatom inkább rúgd! Persze csakis asszonyka nélkül.
Hülllyeeeeeeeeeeee!
Valaki tart bakot Nehogy ezlegyen a probléma
Láttad a kesztyűmet már Dominő. Azzal lehet kocogtatni az ilyesmiket. Csak a párommal mögöttem nem vigéckedek, mert ígyis meg volt ijedve. Ráadásul donorszerkóban voltunk.
furgonosokkal nehéz. Magassan van a tükör, nehéz lerúgni...
csapjuk le, mint én most ezt a szúnyogot! egyet tapsoltam jó közel hozzá, erre pörgésbe kezdett és a billentyűzet mellett érte az utsó csapás! Ma ez volt a második..., húzom a strigulákat mint a repülősök, kamionosok..
Én amondó vagy, hogy... Rúgjuk szét a seggét!
Tasnádi utcán haladtunk egyenesen. Jobbról egy alárendelt útvonal csatlakozik be a Tasnádi utcába (Zsombolyai utca). Már a Tasnádi utcából is jól látszik, hogy ez egy alárendelt útvonal. Tehát aki a Tasnádi utcán halad, annak van elsőbbsége. Erre jobbról bevág elénk egy furgon, faszi meg lóg ki az ablakán a kocsinak és ordít, hogy jobbkézszabály. Aztán össze - vissza kacsázott az úton. Körforgalomba szembe bement, meg végig 80-al nyomta neki. Bezzeg mikor a helyszínelést végző rendőröket a Shell kútnál meglátta, egyből satufék és mint a kisangyal.

Amíg egyedül vagyok és ilyesmi történik, addig egy vállvonással, vagy tiltogatással elintézem a dolgot. Esetleg megkocogtatom a tükrét illedelmesen és kecsesen üdvözlöm a középső ujjam felmutatásával. De ha már a párom mögöttem ül, akkor nagyon felbasz idegileg az ilyesmi.
Igen, a pénteki nap egészen tűrhető...

azt nem értem, mit keres a szobámban a szúnyog, mikor pár napja volt offenzíva ellenük?!?!?!? Ez egy partizán szúnyog vagy mi a ....
az tény, hogy mindenkinek akkor van elsőbbsége ha megadják.., de gondolom akkor a jobbkéz sem volt helyénvaló?! Mi volt a szitu? Függetlenül mindentől, azért nem kell senkire ráhúzni a kormányt, az ilyen rohadjon meg! Sajna átéltem már hasonló helyzetet. Nekem holteremben volt az autó mikor előztem és mellém ért egy autó, mellesleg gyorsabban a megengedettnél. Aztán lett volna lehetősége tovább menni, de ő inkább rám húzta a kormányt, nem volt lehetőségem megijedni két kocsi között.