NEm tudod julius 1től az eredet vizsgát eltörlik vagy mi van?
nem vágom , vagy csak a külföldről behozott motoroknál?
Bevált a zizi ,szerintem egy jó fajta találmány kényelmes és megy jelenleg ugy érzem elég erre az évre tutti
A mai napon, beszerelésre kerültek, az ETZ kuplung lamellák. Próbaúton akadt egy kis olajfolyásos probléma, de orvosolva lett.
Most olyan a kuplung, mint még soha!
jobbkezszabaly volt? ha nem, akkor helyben kell lerendezni, a veszelyeztetos okossaggal meg annyit ersz el hogy max megkeresnek oszt kicsit megvernek, vagy elmarjak a mocidat.
tukrot lerugni/leutni nem nem egyszeru, jo ha ismered a kocsi fajtajat, hajlik egyatalan rajta a tukor, szal szajkarate nem egyenlo autostalazok. Nekem volt ilyen is, olyan is, tukrot felallva legkonnyebb fentrol lerugni, nekem is le akarta egy majom rugni tukrot kocsirol, csakhat B vetran a tukor nem megy sehova kocsi nelkul, bezzeg a kutya 1 ora alatt leragta :-D
Fenyő uram! Egy telefonszámot kérhetek tőled?
Az is jó ha elküldöd e-mailbe! Kipufogókészítés ügyében telefonálnánk egy rád haverral! Neki is kéne, meg lassan nekem is!
E-mail címem: brunobiaggi@freemail.hu
Ja és esetleg ha megvan kamerán a vasárnapi versenyről a videó azt is átküldhetnéd ha át lehet! Köszi!
Láttad a kesztyűmet már Dominő. Azzal lehet kocogtatni az ilyesmiket. Csak a párommal mögöttem nem vigéckedek, mert ígyis meg volt ijedve. Ráadásul donorszerkóban voltunk.
csapjuk le, mint én most ezt a szúnyogot! egyet tapsoltam jó közel hozzá, erre pörgésbe kezdett és a billentyűzet mellett érte az utsó csapás! Ma ez volt a második..., húzom a strigulákat mint a repülősök, kamionosok..
Tasnádi utcán haladtunk egyenesen. Jobbról egy alárendelt útvonal csatlakozik be a Tasnádi utcába (Zsombolyai utca). Már a Tasnádi utcából is jól látszik, hogy ez egy alárendelt útvonal. Tehát aki a Tasnádi utcán halad, annak van elsőbbsége. Erre jobbról bevág elénk egy furgon, faszi meg lóg ki az ablakán a kocsinak és ordít, hogy jobbkézszabály. Aztán össze - vissza kacsázott az úton. Körforgalomba szembe bement, meg végig 80-al nyomta neki. Bezzeg mikor a helyszínelést végző rendőröket a Shell kútnál meglátta, egyből satufék és mint a kisangyal.
Amíg egyedül vagyok és ilyesmi történik, addig egy vállvonással, vagy tiltogatással elintézem a dolgot. Esetleg megkocogtatom a tükrét illedelmesen és kecsesen üdvözlöm a középső ujjam felmutatásával. De ha már a párom mögöttem ül, akkor nagyon felbasz idegileg az ilyesmi.
az tény, hogy mindenkinek akkor van elsőbbsége ha megadják.., de gondolom akkor a jobbkéz sem volt helyénvaló?! Mi volt a szitu? Függetlenül mindentől, azért nem kell senkire ráhúzni a kormányt, az ilyen rohadjon meg! Sajna átéltem már hasonló helyzetet. Nekem holteremben volt az autó mikor előztem és mellém ért egy autó, mellesleg gyorsabban a megengedettnél. Aztán lett volna lehetősége tovább menni, de ő inkább rám húzta a kormányt, nem volt lehetőségem megijedni két kocsi között.
nem vágom , vagy csak a külföldről behozott motoroknál?
Bevált a zizi ,szerintem egy jó fajta találmány kényelmes és megy jelenleg ugy érzem elég erre az évre tutti
ez jó:)
400as de nem is tudom szeretnék e nagyobbat 180al repített haza felé!bőven elég volt!Aztán lehet jövőre jön a nagyobb:)
Most olyan a kuplung, mint még soha!
tukrot lerugni/leutni nem nem egyszeru, jo ha ismered a kocsi fajtajat, hajlik egyatalan rajta a tukor, szal szajkarate nem egyenlo autostalazok. Nekem volt ilyen is, olyan is, tukrot felallva legkonnyebb fentrol lerugni, nekem is le akarta egy majom rugni tukrot kocsirol, csakhat B vetran a tukor nem megy sehova kocsi nelkul, bezzeg a kutya 1 ora alatt leragta :-D
Az is jó ha elküldöd e-mailbe! Kipufogókészítés ügyében telefonálnánk egy rád haverral! Neki is kéne, meg lassan nekem is!
E-mail címem: brunobiaggi@freemail.hu
Ja és esetleg ha megvan kamerán a vasárnapi versenyről a videó azt is átküldhetnéd ha át lehet! Köszi!
Amíg egyedül vagyok és ilyesmi történik, addig egy vállvonással, vagy tiltogatással elintézem a dolgot. Esetleg megkocogtatom a tükrét illedelmesen és kecsesen üdvözlöm a középső ujjam felmutatásával. De ha már a párom mögöttem ül, akkor nagyon felbasz idegileg az ilyesmi.
azt nem értem, mit keres a szobámban a szúnyog, mikor pár napja volt offenzíva ellenük?!?!?!? Ez egy partizán szúnyog vagy mi a ....