Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

? Biztos?
Nem kuplung bov dent?
sziasztok!
ZZR hez keresnék váltóbovdent ha van valakinek felesleges irjon:)
igen, mindjárt indulok . az a rossz, hogy azt sem tudom meddg leszünk ma .
Vasárnap dógózóó mi?
Bakker! Telefon nem létezik?
Hja és persze megérkeztünk Balatonkeneséről. Aki nem jött velünk, az bánhatja! Nagyon jó volt az út, nagyon jó volt a víz, nagyon jól éreztük magunkat. A part jó volt viszonylag, az idő kibebaszott jó volt. És egyszer sem akart elütni minket senki sem. Sőt, előzékenyen lehúzódtak az ótósok.
Szóljon ez a dal, csak a motorért! Totálkár Együttes - Himnusz a Motorért
szeressük..:D..., am én is mentem egy karikát ma, nem kerestelek mert azt mondtad valami tónál leszel... . Öcséiddel mikor tolunk egy fotballmérkőzést?:D
Délkörül, asszem :D
hát gondoltam, sajnálom, hogy a tegnapi nap nem jött össze:(. Mikor voltál motorozni ma? Azért örülök hogy mükszik a motor.
Krisz! Csak a gyertya vóót a szar tegnap. Beleraktam ma az isolatort, kimentem a Ricsihez, utána még kinéztem a Csulyhoz, és nem volt vele semmi. Elkerülőn téptem 80al mint állat!
TibiZZR lerohadt az elkerülőnél a hídnál! SOS segítség kell neki. Ricsi: A számodat megadtam neki.
kepeket csak egyesevel lehet felrakni pda miatt.
na itten vagyok!
sziasztok!

itt vagyunk Kenesén, a szabadstrandon a fizetos strand mellett.
Na akkó majd még válogatok ilyeneket.
jelentem nem rossz
Csapos! Milyen a cd?
Ehh faszom besétálok a városba úgyis van dolgom...
Valaki Öreghegy környékéről nem megy Caféba? Enyhén fos a buszközlekedés... de ha más nem lesz, a 14:50-essel elindulok kifele.
hy suzukis Thom és xéna kenesére mentek pancsolni Hookerék tata felé...én meg semerre..de elméletileg 3ra vissza jőnnek a hookerék..mert főzni szeretne
Én is megébredtem
Joó reggelt Ricsi hová szeretnétek menni?
Szeva Fater Kellemesen aludtál? Jelentem a kűldetés elérte a célját Ha van csapágy utánna gurulj ki Ha nincs akkor is