Halloo...kőszi előre is a segitséget...SZOMBATI NAPRA VAN EGY KŐZŐLNI VALOM....SZOMBAT DÉLUTÁN 18..AZAZ 6 ORÁTOL ZÁRTKŐRŰLI BULI LESZ ITT..KB.40-50-EN FOCISTA Ugyhogy este 6-ig mindenkit szivesen várok de utánna be csukom a kaput..kiadtam a helyet estére..kőszőnőm megértéseteket..
Nem rossz ötlet, a kávézó környékén megérné! Máshol-benn a városban annyira nem, viszont gondolni kell a télre is, mert akkor nincsenek motorosok... plusz egy csomó motorost láttam befordulni a lakóparkba, sztem fingjuk sincs h ott mennek el a hely előtt minden nap...
Nyomtatni meg elég egy csomag A4-es lap, egy lézernyomtató meg egy toner. Egy lapon simán elfér 4 szórólap. Nem drága mutatvány, pár ezres.
Kiszórni meg biztos segítenének innen páran, én legalábbis szívesen.
Minden motoros beszáll egy sör árával és meg van oldva a reklámozás kérdése. Ki lesz szórva oszt kész. Tudom, elvetemült ötleteim vannak. De hát ez van.
Tényleg, van egy ismerősöm, akinek régen dolgoztam, nagyobb mennyiségű szórólapot kb 1-1.5 ft/db áron ki lehet szóratni postaládákba! Persze nem kis költség a nyomtatás és papír sem.. Ez csak egy ötlet. (mint minden, ez is péééééénz...)
Szeva.
Nincs valami szórólapod amit e-mailben el tudnál küldeni mert akkor a melóhelyen kinyomtatnám és kifüggeszteném + ide oda postaládába bedobálnám
Kedves Tutu Tetemes alkohol fogyasztás? Ennek a kocsmának kőzel 200-250ezer a kiadása/ho..és én még akkor nem kerestem semmit Reklámmal igazad van de ha legelején nem ismertem semmi olyan embert aki olcson segitene mert csak ugy reklám táblát kihelyezni nagyon nem olcsó..de nem adom fel..ha minden jol megy én megyek dolgozni (kőműveskedni)ide meg beállitok egy lányt...igy a kettő hátha őssze áll...Szeptembertől meg a sulisokat kell vhogy becsalogatno mert ahogy elnézem a kőrnyéken semilyen normális vendégláto egység sincs..jah egy a marosfalatozo..de az vagy 30éve ott áll..
Most őszintén, mit vártál? Ahhoz, hogy beinduljon egy üzlet, kell egy kis idő, pénz, türelem és reklám. Már mondogatod egy ideje, hogy sz@rul megy a bolt, szerintem korábban kellett volna ráfeküdni a reklámozásra. Félreértés ne essék, nem hibáztatni akarlak, de önmagában kevés a fórumokon való aktív terefere, kicsit több kell ahhoz, hogy felrázódjon ez a porfészek Fehérvár. Ha van valami amiben tudok segíteni, szólj nyugodtan, megteszem amit tudok. Bízom benne, hogy nem kell lehúznod a rolót (csak ha süt a Nap), már csak azért is mert mástól nem kapok ződ szívószálat!
Továbbá hihetetlen számomra, hogy nem tudsz megélni abból a tetemes alkoholmennyiségből amit nálad fogyasztok.
Woooow! 2.napja dolgozok Varges Motonál. Még énse hiszem el!
Amúgy nagyon jó hely, sokmindent tanulok!
Ricsi mi veled vagyunk! Bár nekem még nemsikerült oda eljutnom
Nyomtatni meg elég egy csomag A4-es lap, egy lézernyomtató meg egy toner. Egy lapon simán elfér 4 szórólap. Nem drága mutatvány, pár ezres.
Kiszórni meg biztos segítenének innen páran, én legalábbis szívesen.
Nincs valami szórólapod amit e-mailben el tudnál küldeni mert akkor a melóhelyen kinyomtatnám és kifüggeszteném + ide oda postaládába bedobálnám
Nincs valakinek eladó robogója? mindegy, hogy milyen külső állapotban van, csak üzemképes legyen, és ne kelljen rá költeni. ár: max. 40eft
Anyagot állom, a munka a tiéd
Ők azok a pocakos 2 évente új (+200ccm abs esp vibrátor stb) túragépes stílus.
Szerintük az én motorom nem is motor. (mondjuk szerintem meg a nagyszervizük árából bármikor veszek mégegy ilyent
Gáborhoz szoktam járni a gondjaimmal, nagyon jófej, meg türelmes is
Most őszintén, mit vártál? Ahhoz, hogy beinduljon egy üzlet, kell egy kis idő, pénz, türelem és reklám. Már mondogatod egy ideje, hogy sz@rul megy a bolt, szerintem korábban kellett volna ráfeküdni a reklámozásra. Félreértés ne essék, nem hibáztatni akarlak, de önmagában kevés a fórumokon való aktív terefere, kicsit több kell ahhoz, hogy felrázódjon ez a porfészek Fehérvár. Ha van valami amiben tudok segíteni, szólj nyugodtan, megteszem amit tudok. Bízom benne, hogy nem kell lehúznod a rolót (csak ha süt a Nap), már csak azért is mert mástól nem kapok ződ szívószálat!
Továbbá hihetetlen számomra, hogy nem tudsz megélni abból a tetemes alkoholmennyiségből amit nálad fogyasztok.
Amúgy nagyon jó hely, sokmindent tanulok!
Ricsi mi veled vagyunk! Bár nekem még nemsikerült oda eljutnom