Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halo mindenkinek viccet félre téve...Aki nem ismerne Ricsi vagyok a Race Café jelenlegi tulaja...Derekasan bevallom h gáz van a Race-el...Nincs vendég-nincs forgalom-nincs bevétel-nincs pénz..Augusztus végéig még kűzkődők vele..Nem tudom tovább már saját zsebből fentartani..Azzal voltam hogy kitudunk alakitani itt egy Motoros Club helységet de ugy vettem észre hogy nincs nagy igény rá...pedig szerettem volna valami jot alkotni..sajnálom..de ha Augusztus végéig nem tudom(tudjuk felállitani akkor fájo szivvel de be kell zárnom az ajtot..Sajnálom!De ugy érzem igy egyenes ha leirom..Jővő hét végére ha minden jo a megállito táblák is készen vannak amit kitűzők a Balatoni utra...űdv..Ricsi
Már nem csak kocsmáros,sintér,hullarabló vagy, hanem nepper is?
Van 3 vendég Ha nem tudtok esőben motorozni akkor van egy naaagyon jooo őtletem Vegyétek meg a Nissanomat Kis kápé sok-sok hitellel
Ja írtam e nemes vidihez egy kommentet,de már hányingerem van a 'nagy" motoros szervezetektől!
Pirosszka!

Marha jól nézki!
KRISZPÜN! Mi van? Hogyhogy nem idulhatsz OB-n?Kizáródtál a fehérvári indulásod miatt? Mindig is tudtam,hogy a MAMSZ a Magyar motorosok ellensége,de ez már gusztustalan!
éjjel nappali a motoromnak de legalább nem a csillagokat kell nézni ebben az időben!
sőtt lesz zizi meg aki akar jönni Cseszneki vár is:)
Ne feledd, hétvégén lesz a kenesei találkozó!
Psssszt! Az nappali.
Ne feledjétek ezen a hétvégén lesz a
Szombathely Motoros Túra Verseny!

Úgy néz ki jó időnk lesz kellemes 30 fok :)
Szeretettel várunk mindenkit
Info a Web oldalonlink
Szép garázs!
már itthon!
Sok sikert hozzá .
Kulcscsont törés. Pár lappal korábban le van írva minden részletesen...
Megválni? Még a feltételezés is sértő.

Komolyra fordítva: meg lesz csináltatva, most van kárfelmérésen. Nem tűnik olyan vészesnek a törés egyelőre.

Augusztusban már újra a nyergében akarok lenni
Ha jól sejtem "Takker81" lesz az...
Sziasztok!
Azt az infot kaptam, hogy valamelyikőtök sajnálatos módon randizott Bambival, aki összetörte a "szívét"...
Elvileg egy SV1000-ről van szó. Pont egy ilyen sérült motort keresek, ha a gazdája megválna tőle törött állapotában, vegye fel velem a kapcsolatot!
Köszöntem & üdv!
Ha jó idő lesz én Mátrafüredre röffenek végre! Az is igencsak kanyargós.
...3 liter benzin árát.
Nyertem a Lottón.
Ha jó idő lesz már vasárnap elmegyek kicsit kanyarogni!Arra gondoltam lesz egy zizzenet összeröffenéses fórumos Cseszneki kirándulás !Esemény naptárba van !NÉZZÉTEK MÖG
SZia

Mi törptént?Kicsit lemaradtam!REmélem semmi komoly!
Nna voltam dokinál - júli 16-ig lesz rajtam ez a gönc, akkor kell visszajönni kontrollra aztán elvileg onnantól fokozatosan lehet terhelni. Tehát ha a motor is összeáll, augusztusban újra nyeregbe pattanok :)

Első túraként egy Úrhida-Szabadbattyán gyorsulási versenyt szerveznék, éjféli kezdéssel. Mit szóltok?

A motort épp kárfelmérik, holnap tudom meg az igazat. Ha valaki tud jó bontót, ne tartsa magában. A tank cserés, úgy tűnik. Kifújatni nem lehet, össze-vissza hegeszteni meg nemtom.. nem nagyon akarnám.