Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem se sok kedvem van ma gurulni. Majd legközelebb
jah, akkor legalább nem leszek kiutálva a kocsiból . A mai guruláson erősen gondolkodok, most értem haza és nem unatkoztam és pihentem eddig , meg ugye az idő sem annyira jó. Úgyhogy rád bízom a dolgot, ha van kedved akkor megyünk, miattam nem kell . Képet majd ha tucc tucc akkor légyszíves küldj! Én meg nekiesek egy újabb epizódnak. csőő
Csuly!

Vigyázzatok ám a sárga Dukira Gábornál!:D:D
Cshőőő! Kurvajó volt a koncert! Legközelebb motorral megyünk, egész hétvégére
jóreggelt hétalvó Bandi ! Azért nem volt rossz a tegnapi éjszaka sem nem?! Legközelebb + mehetek egyedül külön... , de hát ez van, nem mindenki nórmááális.
Ricsi!

(Bocs, hogy így ismeretlenül..:)) Reklámozni lehet a közösségi portálokon is, és egész olcsó...
Nem-e lehetne bebaszok mostan
Szerintem leginkább a kávézó 2 km-es körzetében van értelme szórólapozni. Messzebbről úgyse nagyon fog eljönni senki, hacsak nem motoros, de azt kötve hiszem, h minden fvári motoros pontos címét tudjátok...
Menj inkább a fiúkkal Kenesére! Igazán ott hagyhatnának!

És majdnem elfelejtettem: a tecsőben most tucc venni occsón babarucikat, mert most annak van a leárazása! Nehogy az legyen, hogy nem szólok, hogy épp mi occsó!
akkor majd hív remélem
én mindjárt lépek hazafele, amikor elkészültem és indulok csörgetlek
csá
harmad részt meg elég kényelmetlen lenne a 7-es hátsó ülésén úgy, hogy a popsid alatt van 2 sátor, egy hálózsák és egy hátizsák
de azért jó lett volna ha csatlakoztál/tatok volna
Megvolt a száma, még nem hívott, majd hív ha úgy érzi.
Ma este amúgy is dolgozok. És mellékesen csak párommal megyek bárhová is, egyrészt csak Ő tud vezetni , másrészt nem igazán bizom meg senkiben sem, hogy mással utazzak.
06-30/509-1793 Orbi
de nekem azt mondta hogy ő hív téged és lehet hamarabb indul mint én és ott tanyázik majd Fehérváron, gondolom nálad
Még nem hívott.
JEEEEEEEEEEEE
Orbi hívott már?
megadtam neki a számodat
elvileg jön ő is
Most van, gyertek!
Most hétvégén lesz? Azt hittem, hogy múlt hétvégén volt. Mert ha most lesz, akkor lehet, hogy kinézünk. Mindjárt ráQkk az eseménynaptárra. Amúgy TA voltam. Ebédszünet rulez!
Gyertek Kenesei találkozóra tőgyfejűek!
Akkor szopjál le egy dán dogot
-bocs, kihagyhatatlan volt
Halo bocsi de eddig sővényt nyirtam Xéna nem kell semmi engedély ilyenekhez..kőszi előre is..franciázni szeretek ám
Vigyázz vele, még a végén rád uszítja a kis informatikus kanját, aztán megfertőzi a számítógéped. Te már csak muzzynak hívod a cerkát?
meg ne egyétek már Tomikát he!
nem-e lehetne-e hogy inkább készülődsz és TE is jössz Kenesére?
majd ott leisszuk a "hörcsög" kérdést, mert Muzzy pitbullom is kissé éhes
De viccesnek tartja magát valaki! Vigyázz, mert megetetlek az Akrapovic nevű hörcsögünkkel!