jah, akkor legalább nem leszek kiutálva a kocsiból . A mai guruláson erősen gondolkodok, most értem haza és nem unatkoztam és pihentem eddig , meg ugye az idő sem annyira jó. Úgyhogy rád bízom a dolgot, ha van kedved akkor megyünk, miattam nem kell . Képet majd ha tucc tucc akkor légyszíves küldj! Én meg nekiesek egy újabb epizódnak. csőő
jóreggelt hétalvó Bandi ! Azért nem volt rossz a tegnapi éjszaka sem nem?! Legközelebb + mehetek egyedül külön... , de hát ez van, nem mindenki nórmááális.
Szerintem leginkább a kávézó 2 km-es körzetében van értelme szórólapozni. Messzebbről úgyse nagyon fog eljönni senki, hacsak nem motoros, de azt kötve hiszem, h minden fvári motoros pontos címét tudjátok...
Menj inkább a fiúkkal Kenesére! Igazán ott hagyhatnának!
És majdnem elfelejtettem: a tecsőben most tucc venni occsón babarucikat, mert most annak van a leárazása! Nehogy az legyen, hogy nem szólok, hogy épp mi occsó!
harmad részt meg elég kényelmetlen lenne a 7-es hátsó ülésén úgy, hogy a popsid alatt van 2 sátor, egy hálózsák és egy hátizsák
de azért jó lett volna ha csatlakoztál/tatok volna
Ma este amúgy is dolgozok. És mellékesen csak párommal megyek bárhová is, egyrészt csak Ő tud vezetni , másrészt nem igazán bizom meg senkiben sem, hogy mással utazzak.
Most hétvégén lesz? Azt hittem, hogy múlt hétvégén volt. Mert ha most lesz, akkor lehet, hogy kinézünk. Mindjárt ráQkk az eseménynaptárra. Amúgy TA voltam. Ebédszünet rulez!
meg ne egyétek már Tomikát he!
nem-e lehetne-e hogy inkább készülődsz és TE is jössz Kenesére?
majd ott leisszuk a "hörcsög" kérdést, mert Muzzy pitbullom is kissé éhes
Vigyázzatok ám a sárga Dukira Gábornál!:D:D
(Bocs, hogy így ismeretlenül..:)) Reklámozni lehet a közösségi portálokon is, és egész olcsó...
És majdnem elfelejtettem: a tecsőben most tucc venni occsón babarucikat, mert most annak van a leárazása! Nehogy az legyen, hogy nem szólok, hogy épp mi occsó!
én mindjárt lépek hazafele, amikor elkészültem és indulok csörgetlek
csá
de azért jó lett volna ha csatlakoztál/tatok volna
de nekem azt mondta hogy ő hív téged és lehet hamarabb indul mint én és ott tanyázik majd Fehérváron, gondolom nálad
megadtam neki a számodat
elvileg jön ő is
-bocs, kihagyhatatlan volt
nem-e lehetne-e hogy inkább készülődsz és TE is jössz Kenesére?
majd ott leisszuk a "hörcsög" kérdést, mert Muzzy pitbullom is kissé éhes