Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Feltettem az első részt , bocs a minőségért, gondolom lesz még jobb is!
Hello Bandi! Egyeztetnünk kellene a holnapi nappal kapcsolatban! Nem marad pénzem sörre így:(. Benyó, belépő + sör ..:(. Am nem tudod véletlenül mennyi lesz Kenesén a belépő péntekre?
Nemmondod. Hogyhogy?
MA lenne kedvetek meglepni a Race cafet egy kis csapattal?Valaki ráér ma?
Valahova elnézhetünk. Most hétvégén Kenesén leszek találkozón, nem jössz le?
Utóbbi időben kénytelen voltam hanyagolni a motorozást. 2 hónap alatt csak 2x tudtam ráülni, de ezt most szeretném bepótolni. legutoljára amikor beszéltünk, említettünk egy sörözést. úgy gondolom, hogy ideje lenne megejteni vmikor.
LUCERNA kiadó!
RF 400 eladó!
YZF 750 R eladó!
Nofene, csak nem egy a szakmánk? Mivel kereskedsz? Ja amúgy már motoroztatom a sityakot, de levételnél az én füleimmel is haragban van
Hy..kawa Kőszőnőm a segitséget
Hy
Megkaptam az emailed és ki is nyomtattam több száz szórólapot,sőt dobáltam postaládákba is de még elfelejtettem a melóban kirakni.
Délután ezt is megoldom
Íme a pár napja említett Horváth István - Széchenyi kereszteződés. Remélem jól látszik az általad vitatott STOP tábla az alárendelt Széchenyi úton.
Köszi meg próbálok de NAGYON JÓ LENNE HA VALAKI MEG SZÁNNA ÉS ELJÖNNE VELEM
Nem tudok sajnos beteget jelenteni....múlthéten is az voltam.... Az enyém eddig kb kétszer dobta ki másodikból de az az én balfaszságom miatt volt szerintem.Amúgy a váltó kicsit hangos volt eleinte de szerencsés olaj választással ezt a gondot ki tudtam küszöbölni.Hát jó utat holnapra,és csak óvatosan!Vigyázz magadra!
igen így van de én csak 3 szezont használtam az enyémet a másodikat neked is kidobja és vissza veszi? ja holnapra meg jelents beteget szép túrás tempóban megyünk de tényleg nagyon nincs kedvem egyedül menni
Nem tudok menni sajnos mert melóznom kell...Nekem is az első komoly gépem.Tanuló motornak tökéletes.A fékei amúgy tényleg gyengék,és a futómű is hagy kivánnivalót maga után.Ez az ötödik szezon hogy hajtom....és már az az 50akárhány paci is kezd kevés lenni...
Gyere velem holnap nyíregyre és mindent elmesélek hát kimondottan komoly bajom nem volt vele ö volt az első komoly gépen de többet vártam tőle főleg a fékekkel és a futóművel nem voltam kibékülve
Helló!Néztem az képeidet...miért csalódtál az RF-ben?Mi volt a baj vele?
Sziasztok nincs valakinek kedve holnap elruccanni velem Nyíregyházára?
Küld át emailben oszt a melóban ingyé kinyomtatom
De valami jó bögyös leányt állíts a pult mögé!
Szórólapozásra itt vagyok én is! Legalább sétálás közben megtanulom, hogy mi hol van a városban. Gáz lesz ha megint eltévedek, mint tegnap pl.: keresem a Semmelweis u. 2-t, már vagy 10 perce körözök, akkor már nem birtam tovább, inkább megkérdeztem valakit, mire közölte, hogy az Ősz utcától picit balra van. Ekkor a fejemre csaptam és kitört belőlem, hogy még az ablakunkból is látszik az a hülye tüdöszűrő!

Ja és képzeld Ricsi! Simán túléltem az éjszakai pakolászást. Sőt tegnap reggel 7:30 óta csak egy órát aludtam és egész jól elvagyok.
Mi van veled apám, ezer éve nem hallottam rólad!
Fasza azok tudnak fogyasztani, legalább kicsit megtámogatják a büdzsét