Sanyi, Tárnok. Nagyon rendes, olcsón dolgozik jó minőségű alkatrészekkel és mindent megold. Ja, és még segíthetsz is neki a melóban (úgy még a munkadíj is kevesebb picit) én sokat tanultam.
Szia! Nem tudom milyen munkái vannak és mennyi motor áll a műhelyben, de csörögj oda neki, hogy tudjon rád számítani. Olaj, olajszűrőm van a motorodhoz, ha más is kell(reméljük nem) az is megvan pár nap alatt.
Thom, köszönöm, ez nagyon kedves volt tőled
Szerintem a jövő hét elején el is látogatok hozzájuk, mert ha minden jól megy, pénteken érkezik a GSR-em! Ki tudja az előző tulaj hogyan bánt vele, szóval egy átnézés meg olajcsere rá fog férni.
Csakis Gárdonyba, BlackMoto-hoz. Több 10 éves tapasztalat. Én is ott szervizelem a Gixxerem. www.blackmoto.hu Aki nem hiszi, az azért tegyen egy próbát, nem bánja meg. Pl.: Olaj, olajszűrő csere mindennel együtt 14 000 volt. És ott állhattam a motorom mellett. Korrekt időpontegyeztetés, precíz munkavégzés, kérdésekre pontosan és korrektül válaszol a Zoli. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Ha már a szervíznél tartunk, most hogy megszűnt a FullGas Fehérváron, szerintetek hova érdemes vinni a Suzukit szervízelni? (lehetőleg itt a környéken)
Neszójábe' kiccsákó, neszójábe! Rádúszítom az idomított vérhörcsögünket, oszt' leshetsz. Hó vége van báttya. Motorszervizelés is volt, meg egyéb dolgok. Két helyről hiába várom a pénzem, még nem kaptam meg. Úgyhogy igen, lightos gurulás volt. Amúgysem volt sok kedvünk vasárnap késő délután 300km-es gurulást lenyomni, hogy megint éjfélkor feküdjünk aludni. Hétfőn meg korán kell kelni. Ilyen ez az MIB.
Oké Ricsi! Ennek tényleg örülök. Igyekeztem jól megcsinálni, de még van mit tanulni. Azért lettek jó pillanatok is. Talán majd lesz feliratozás is, és ha lesz olyan póló, amin van cím és hasonlók még tökéletesebb lesz! csőőő
Sziasztok! Nem tudok valakit, akinek lenne egy automata autója? Köbcenti nem fontos (nyilván nem 800cc-t keresek, de 1.3 már elég), a lényeg hogy szép és jó állapotú legyen. 1 hónapra kibérelném, jól megfizetném. 1-2 napon belül kellene!
Hello Ricsi! Most töltöttem fel a 3. részt a videóból, ezt neked ajánlom, asszem elég reklámos lett:D. Már csak azt sajnálom, hogy a pólókon még nem látni a weboldal címét vagy valami.
S.O.S.-ben keresek garázst a Semmelweis utca környékén.
Ha tud valaki valamit legyen szíves írja meg
Thom, köszönöm, ez nagyon kedves volt tőled
Szerintem a jövő hét elején el is látogatok hozzájuk, mert ha minden jól megy, pénteken érkezik a GSR-em! Ki tudja az előző tulaj hogyan bánt vele, szóval egy átnézés meg olajcsere rá fog férni.
pár 10ezer a mutatvány.