Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hmm, csak úgy, mert ügyes.... Bandi! Hévégén vízitúra? hm?:D hogy száradjon ki az összes felhő már végre....
Halihó!

Nem sokára összeáll a motorom, szeretnék csatlakozni pár laza gurulásra a környéken.
"Az összes cigányt be kéne sorozni katonának, és megtámadni Romániát.

Ha győzünk, miénk Erdély.

Ha veszítünk, miénk Magyarország!"
Mé oda?Kis panel.
vasárnap !Utána mindenkit elinvitálok hozzád!
Akkor menjünk,éjszaka esőben a legjobb.
Gyakorlatilag itt ülök.Vadmotorosok?Vagy a PC szárazabb?Vízhatlan ruha eladó! (Hooker)
ELjöhetnétek Csesznekre:)
Most már igazán elegem van a esőből!
Ha ezt az üzenetet nem küldöd tovább legalább 43256embernek, akkor 3425napig és 12óráig folyamatos esőzések lesznek!
Apropó jó ez az idő,kimegyek este a Raceba.Rájöttem,hogy gyengébb vagyok mint a természet és ha Ő a kedvemért nem változik akkor is motorozok csak közben uszonyt növesztek.A hegy nem megy Mohamedhez.Vadvízi túra gyakorlott motorosoknak?
Nomen est omen!
Gondoltam inkább én irom meg mielőtt valaki más műfajban kezd el kapizsgálni!
Címet nem írtam .A poént te gyilkoltad
Legalább ne az válaszoljon aki tudja! Poéngyilkos! Transformers!
Egy film!:)
Na má megen a nevem! Most már nagyon kiváncsi vagyok, hogy ki és mire gondol amikor elolvassa. Pedig nem is annyira vad dolog van mögötte.
már a nevedből is...
Szerintem azoknak a nőknek akik egyenlő szintet akarnak elérni a férfiakkal, nem kell magasra tenniük a mércét. Nagyon látszik, hogy halálra unom magam?
Esetleg van itt valaki aki a nagystombati környékén szokott motorozni?
Csuly nem rád gondolok, bocs, nemrég láttam egy sárga-fehér talán rmz-t és lovasát a kerítés és a szántóföld között motorozni.
Esetleg összefuthanánk :)
Remélem leesett, hogy ezt a Tomi irta nem én. Csak épp bejelentkezősdi háború folyik. Legyen már jó a laptopom! Nem is tudom már, hogy milyen az, mikor egy gépen kell osztozni, mert olyan régen volt.
Beccy-nek írom, csak hogy májer legyek.