a vízízű pia, a sátrak meg a lelkesedésem
de asszem fehérváron csatlakozik hozzám pár elvetemült fajtárs is
egyedül megyek, minek vinni a porcelán boltba vázát ?
a nyelvjárásnál épp a "tanyasi" dologra gondoltam én is, csak hát nem tudtam kifejezni magam rendesen, mert hát tudod, épp egy kibaszott 40 oldalas angol prezentációt csinálok reggel óta és ezek szerint nem állt át az agyam nekem sem
ja, meg lehet nekem azért nem furcsa, mert "vidéki" vagyok
vagy talán mert gyerekként az Alföldön nőttem fel?
Ez az egy nagyon böki a fülemet, szememet. Ez nem nyelvjárás, hacsak nem tanyasinak nevezzük, ez nem olyan mint Szegeden Ő-znek. De nem kötekedni akartam, csak megjegyeztem.
Te meg ne szójjá beee
milyen kis kötekedős hangulatodban vagy ma Tomika
persze ha kawát hajtana a leányzó, akkor elnézted volna neki eme kis helytelenséget, ami nem is akkora tévedés, mint csak megszokás és nyelvjárás béli különbség
Merre kéne kidobálni a szórólapokat? És inkább nézz egy picit utána, hogy nem-e kell valami engedély ehhez, habár nem hiszem, mert nem a fizetős reklámfelületre ragasztom ki.
Tomi, ott NINCS stop tabla, a kep olcso hamisitvany, ha eccer a mester azt mondta, akkor ott nincs stop tabla
amugy fehervar trukkos, meg 10 eve vezetgetek arra, igy is meg tudja lepni az embert nehany utszakasz.
pont ezen a szakaszon, az innen baloldali savban lattam mar par embert megfordulni, azt hittek ketiranyu .... egyik a regi csajom apja volt ugy 6-7 eve, vert is a viz rendesen ...
Sziasztok.Jövö hétvégén,vagyis egy hét mulva megyünk párommal Erdélybe.H valakinek kedve van hozzá,csatlakozhat.Cuccokat auto hozza,Helyeket ismerjük mind tenyerünket,na meg motoros találkozo is lesz Kézdivásárhelyen.Ha valakit érdekel:katona_boti@hotmail.com-ra várom jelentkezését.
de asszem fehérváron csatlakozik hozzám pár elvetemült fajtárs is
egyedül megyek, minek vinni a porcelán boltba vázát ?