Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet pöckölni, hehehe, ne hallgass a nyugdíjasokra :-)
kell is, hogy érezze a picike a törődést :-)
Nagyon kihalt a topic. Biztos mindenki dolgozik 1000-el.
Az én művem. Maga a dizány, az ilyen minimalista dizájn, készül egy advancedebb verzió is. Aztán majd eldönti Ricsi, hogy melyik kell neki. Ez ilyne low - cost project.
Nem tudtam, h te csináltad, csak gondoltam szólok....

Valamikor éjszaka gépeltem, közben kajával a kezemben. Előferdül az ilyesmi. Én is néha elgépelek ezt - azt.
Ha a Macsek a reklámarc, akkor egyszer majd benézek én is.

Bocs,h beleugatok, de :

"Ha megtetszett a hely kérjük, hogy szólj az ismerőseidnek, barátaidnak, hogy minnél többen tudjanak a RaceCafé létezéséről. "

A minnél helytelen kifejezés: minél---így helyes.
Kösz,méregből megoldottam
Majd kéne valami szöveg a RaceCafé oldalaira. link
A tuningolgatásból mindig csak a baj van. Nem arra tervezték ezeket a gépeket, hogy agyon legyenek tuningolva. Elmennek pár 1000Km-t, aztán motorgenerál.
Erősáramú berendezésszerelő volnék.
Az!Éghető anyaggal megyek én is
Majd ráesik a szigetelés, mint Nagykanizsán
Nyugodjon békében Dio apánk!

...mert a sátánvillázást is ő kezdte
Úgy van! Ha 3 kompresszort és két turbót rak rá akkor se fog úgy menni, mint egy széria 600-as vagy ha mégis akkor kb. 8 másodpercig.
Pöckölni felesleges:
A pöcköléssel csökken az élettartam
A pöcköléssel sok pénzt kidobhatsz, és nem hoz annyit mint amennyit ráköltesz
A pöcköléssel sok idő elmegy/elmehet
Pöckölés helyett motorozd el azt az időt/ pénzt, vagy ha mindenképp álló helyben akarsz rá pénzt költeni, hozd patent állapotra, hogy minden működjön rajta normálisan
Gondolj bele: ellocsolsz 50e forintot arra hogy kicsit erősebb legyen a gép, de nem mész vele tapodtat sem, vagy mész belőle 2000km-t, élményekkel gazdagítva magadat?
Máshonnan megközelítve: nézegetni akarod/ büszke akarsz lenni arra ami van, vagy élvezni akarod a jószágodat?
Én meg válaszoltam.
Egy kis muzsika, így estére.

http://youtu.be/CItpwo0JwI0
Kawasaki Big Bang Budaörsön.
Szia
Hol volt padon a géped?
Jó lenne megnézetni az én masinámat is ha már igy ragad hozzám
hátha meglehet pöckölni felfelé:)
a whiskey hiányzott nem?Szerintem minden nap fél üveg és pöcire indul
Bíztam benned
Ej,Tibor!Nagy király vagyok.Öngyújtóval,bicskával meg fél üveg whiskeyvel megoldottam.Remélem jó lesz,pirosat a pirossal meg hasonlók és indul és szép a hangja.
Matska!
Küldtem neked mail-t.
de ez Donki Hote szamara:)
Egy istráng miatt lovat szamárra? Na de Tibor