túrákat szervezni majd a motorfeeling-en lehet. Csak egyedül vagyok az összes dologra és van életem is, amire mostanában nem jutott idő. De szeretném befejezni végre az új motorfeeling-et.
Én már nagyon unom. Tele a bukóm ezzel az időjárással. Most szorosan a ház mellé betoltam a motoromat. Így nem kapja közvetlenül a szelet meg a retket.
Amúgy, lehet az oldalt használni már. Majd ha elkészülök a második tesztverzióval is, akkor majd szépen hozzáadom azt is, aztán meg lehet nézni azonos tartalommal.
Reggel fáklyával kergettem el innen a nádi farkasokat.Most a békák jönnek meg a világvége.Mindenki bánja meg a bűneit és hívjátok fel Noét a bárkást:06-90/777-7777,vagy az özönvíz.com-on lehet jegyet rendelni.
Reggel jövök haza melóból a jó alba volános ikarussal, azt kajak nem volt rajta az egyik vészkijárat a tetején, azt zuhogott az eső az utastérbe keményen. Ez magyarország!
most tényleg lehet majd várni, míg az utak letisztulnak mert hagyján hogy sár és iszap, de itt a városban is tele van falevéllel! Azon is lehet viccesen motorozni .
Kicsit kezd unalmas lenni ez az idő neeeem?