Nagyon köszi a lehetőséget, a finom kaját! Ügyes volt a szakács/szakácsné ! Kedves csocsó ellenfeleink, ismét nagyszerűen játszottatok! Gratula a győzelmetekhez és persze az izgalmas játékhoz, mert ugye az volt ... . Sajnálom, hogy ilyen korán el kellett jönnötök, gondoltam még játszunk majd, de majd legközelebb!
Bocs,de nem bírom nem közhírré tenni:!::::!
:1. F.A.M.E.kupa 2010.06.13.-án Székesfehérváron A
Balatoni úti Interspar parkolójában kerül megrendezésre.A versenyzők 3 kategóriában
nevezhetnek,(robogó,váltós motor,és 600cc felett nagymotor)nevezés a helyszínen reggel 9-ig
kell majd(2000ft)/kategória.
Széles utat:Fenyő
Ilyen szakadó esőben nem indulok el. Sorry Ricsi! Nem merek megkockáztatni egy elcsúszást. Ha eláll az eső, akkor kimegyek, de amíg ennyire szakad, nem. Pedig ki akartam menni. Még a motorom sincs letakarva.
Hello! Mostanra eldőlt, hogy ebből eső lesz és nem is akar elállni, szal autóval megyek! Ha gondolod felszedlek benneteket a Guszti autósboltnál:). 15 óra 46 perckor ! De szójjá ha kellek!
gratulálok, nagyon jó videót sikerült összehoznod, összehoznotok! Gondolom nem kis munka volt... . milyen kamerát használtál? Gondolom konvertálni kellett nem kicsit...
Motorvásárlás előtt állok, de a tárolása még sajnos nem megoldott. Tudtok esetleg a Sarló u. - Gáz utca környékén kiadó garázst, akár úgy is, hogy társulok valakikhez?
Válaszokat privátban is elfogadok az sb71 (kukac) freemail (pont) hu e-mail címen.
hát azért nem mentünk túrázni ma, mert vacak, esős lesz az idő, és délután is az lesz, szóval nem tudom.... . lehet bringával, lehet busszal vagy mittomén.... . És köszönöm a hangolót, majd megbeszéljük hogy működik..:) chőő jah és sztem 4 óra!
Szandra! Köszi a fülrángatást, majd vissza kapod
Ja és az ellenfél SÍRVA menekülve, feladta a további csocsó küzdelmeket!
:1. F.A.M.E.kupa 2010.06.13.-án Székesfehérváron A
Balatoni úti Interspar parkolójában kerül megrendezésre.A versenyzők 3 kategóriában
nevezhetnek,(robogó,váltós motor,és 600cc felett nagymotor)nevezés a helyszínen reggel 9-ig
kell majd(2000ft)/kategória.
Széles utat:Fenyő
Ja mi most indulunk!
Motorvásárlás előtt állok, de a tárolása még sajnos nem megoldott. Tudtok esetleg a Sarló u. - Gáz utca környékén kiadó garázst, akár úgy is, hogy társulok valakikhez?
Válaszokat privátban is elfogadok az sb71 (kukac) freemail (pont) hu e-mail címen.
Köszi előre is!