Páran tervezzük, hogy megyünk, remélem az idő nem szól közbe. A tavaly májusi első pályázás emlékezetes volt, Érdig szakadó esőben mentünk mire kiértünk a ringre gyönyörű verőfényes napsütés fogadott és száraz volt a pálya.
Hali mindenkinek.
Ha jól tudom akkor 21.-én lesz esti motorozás a ringen és arra lennék kíváncsi hogy innen menni akar valaki mert akkor csatlakoznék én is persze csak ha "jó" idő lesz
he.... de legalább te tudtál inni basszus , én meg kóláztam, tudod milyen szarul voltam?!?!?!?! am jobbulást! Többiek nagyon csendben vannak..., csak nem ők is rosszul vannak az időjárástól?!
itt van: http://maps.google.hu/maps?f=d... remélem jól zászlóztam be:), mert ugye azt még nem igazán tudom hogyan kell. a jelzett helyen készítettem a fényképet a 'hídról'.
Hihhetetlenül fos az idő. A tegnapi esőt - változatosság kedvéért - most viharos szél váltotta fel. Csak, hogy érezzük azt, hogy az égiek törődnek velünk. De tudom, ne elégedetlenkedjek. Lesz ez még rosszabb is.
igen, ismerem azt az utcát, a másik irányból szoktam arra menni és izgultam is hogy nehogy szemből is jöjjenek. Szerencsére csak egy rövid szakaszon egyirányú:). Amikor kiraktalak nem néztem, láttam a táblát, de amint befordultam az út szűknek tűnt két autónak és hát beugrott, hogy nem véletlenül:), sajna ez van, én is berajzolok egy fekete pontot magamnak! És két pirosat, mert ugye több hibám nem is volt:))), pedig sötét is volt, meg eső is:)
Ricsi, neked is nagyon köszi a lehetőséget, remélem máskor is lesz hasonló, de már valamivel jobb időjárást szervezzél be! Ha maradt kaja nem dobd ki, jövő hétvégén ismételhetünk ..
Ha jól tudom akkor 21.-én lesz esti motorozás a ringen és arra lennék kíváncsi hogy innen menni akar valaki mert akkor csatlakoznék én is persze csak ha "jó" idő lesz
A második, ami egy kicsit más stílusú, az még nem készült el. Dolgozom rajta.
további képek a galériában.
De basszus ezt a zenét ugye Ti se gondoltátok komolyan?
ezt a képet most csináltam reggel Szárazréten, a kertünknél. Itt max 10cm-es víz szokott csordogálni...
http://youtu.be/nex9kSDT6CU
De azért mi se szerénykedhetünk!
További jó mulatozást mindenkinek!