ajjajj mindjárt elmossa a rendőrautót a víz! nem kellene nekik szólni hogy álljanak hátrébb? am nagyszerű felvétel, nem gondoltam volna hogy ennyire kiömlött már
Fel kéne tölteni tartalommal, akkor színesebb lenne. Ettől függetlenül készítek egy másik tervet is, hátha az jobban bejön mindenkinek. Végülis Ricsi dönt.
Király volt a kaja,kiváló a vendéglátás,remek a társaság,erős a pálinka.Köszi Ricsi,Szandra jól főzöl,Ricsi 2 a távreceptért hála.Csocsózni most se tanultam meg de leszarom .
remélem nem lesz nagyobb baj ennél és végre eláll az eső. Meg tudjátok oldani, szivattyúzni? Vagy majd kiszárad?:( MAjd a ringen csináljatok videókat oksa?! Aztán vigyázzatok magatokra, mert szeretnék még veletek sokat csocsózni!
nem tudom mennyire számít, nekem tetszik ez az 'egyszerűbb' változat. Persze ha kettő közül lehet választani majd, akkor érdemes megvárni a másikat is. Minden esetre az első verzió is tökéletesen ellátná a feladatát. A többi a ti dolgotok, hogy értékes dolgokkal, képekkel töltsétek fel.
Hanem hogy a kávézdában, azt kéne főzni.
Vigyázunk, egyikőnk sem szeretné eldobni a vasat.
Tegnap azért nem volt rossz az a döntetlen...