Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hídja kb 20-30 méterrel a búbostaxi mögött. A patak meg valahol az újdonsült tó alatt folydogál békésen.
Az a szomorú, ha elmegy ez a fing idő, utána minden második kanyarban fél méter vastagon fog állni az iszap. Hol itt a patak?
Őőő én nem pont erre gondoltam

Hanem hogy a kávézdában, azt kéne főzni.
A mondat helyesen: Legközelebb babgulyástól kellene összerottyantani az alsónkat.
Nem írtál hülyeséget! Legközelebb babgulyást kéne össze rottyantani.
igen és hát köszi nagyszerű döntetlen volt . a játék volt igazán jó és a kaja és a társaság! Sajnálom, hogy 'korán' el kellett mennetek!
ajjajj mindjárt elmossa a rendőrautót a víz! nem kellene nekik szólni hogy álljanak hátrébb? am nagyszerű felvétel, nem gondoltam volna hogy ennyire kiömlött már
...vagy tarkababbal!
Kompresszorral nyomatni bele a levegőt, és ott a jacuzzi
Okké!
akarom mondani 60...
Van egy 80 nm-es medence a ház alatt, dobok bele egy merülő forralót, és lesz belőle termál fürdő. Megfelel?
Babi Néni mennyünk már le a strandra akutyaúristenit!
Balinkáról és Bodajkról szinte már semerre sem lehet menni, Móron meg a horgásztó gátja szakadt át.
Azzzigen!
Szivattyúzni nem érdemes mert ugyanúgy feljön a talajvíz, magától visszahúzódik 1-2 héten belül.

Vigyázunk, egyikőnk sem szeretné eldobni a vasat.
Tegnap azért nem volt rossz az a döntetlen...
Gaja patak Balinka előtt a kanyarban. Vagyis inkább nevezzük tónak.
Fel kéne tölteni tartalommal, akkor színesebb lenne. Ettől függetlenül készítek egy másik tervet is, hátha az jobban bejön mindenkinek. Végülis Ricsi dönt.
Király volt a kaja,kiváló a vendéglátás,remek a társaság,erős a pálinka.Köszi Ricsi,Szandra jól főzöl,Ricsi 2 a távreceptért hála.Csocsózni most se tanultam meg de leszarom .
remélem nem lesz nagyobb baj ennél és végre eláll az eső. Meg tudjátok oldani, szivattyúzni? Vagy majd kiszárad?:( MAjd a ringen csináljatok videókat oksa?! Aztán vigyázzatok magatokra, mert szeretnék még veletek sokat csocsózni!
Nekem ez is tetszik...
Teszik a weblap Grat...He ez a gyengébbik változat akkor kiváncsi leszek a másikra
hát igazán finom volt! Ugye lesz hasonló party még?!
nem tudom mennyire számít, nekem tetszik ez az 'egyszerűbb' változat. Persze ha kettő közül lehet választani majd, akkor érdemes megvárni a másikat is. Minden esetre az első verzió is tökéletesen ellátná a feladatát. A többi a ti dolgotok, hogy értékes dolgokkal, képekkel töltsétek fel.