Gyere át, oszt megnézheted. Ha teljesen kész lesz, tipp - topp, akkor felrakom. De valahogy nem volt időm - csőtörés otthon, pereskedés, munkaidő, élni is kéne - véletlenek sorozata miatt.
Hi!
Az időjáráselőrejelzést figyelve a következő elhatározásra jutottam:elcserélem a mocit egy jet-ski-re,azzal biztosabban eljutok a szombati étekpartira.Egyébként a részvételem bizonytalan.
A motorlecserélő kolléggának azt javaslom,fontolja meg rendesen a kérdést!Utána pedig vegyen egy nagyöblű gépet!
Azokkal könnyebb "okosan"motorozni,mint egy 600-as sporttal.Nekem legalábbis így volt.
csócsómester a nénikéd térde kalácsa teee! Én simán egyszerű csócsódzsedi vagyok! ! am ha viszel, ha nem, ott leszek és kész! Sőt, hogy bosszantsalak, még holnap is ott leszek! Nézted az időjóst miket mondott hétvégére? Talán a szombatot még be lehet gurulni, de hogy vasárnap semmi esély az tuti . Am amit írtál vasárnapos program azzal akkor hogy leszünk? Majd megdumáljuk pénteken és szombaton?
SZOMBATON MI LESZ EMBEREK?
Az időjáráselőrejelzést figyelve a következő elhatározásra jutottam:elcserélem a mocit egy jet-ski-re,azzal biztosabban eljutok a szombati étekpartira.Egyébként a részvételem bizonytalan.
A motorlecserélő kolléggának azt javaslom,fontolja meg rendesen a kérdést!Utána pedig vegyen egy nagyöblű gépet!
Azokkal könnyebb "okosan"motorozni,mint egy 600-as sporttal.Nekem legalábbis így volt.
Nem akarok a motoron tengeribeteg lenni
Mikor is kezdődne a szombati hacacáré?mi lesz a menű?
Ha nem esik ott leszünk remélem nem csak 3-4en leszünk
Nincs a ló..szt nincs!