Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyere át, oszt megnézheted. Ha teljesen kész lesz, tipp - topp, akkor felrakom. De valahogy nem volt időm - csőtörés otthon, pereskedés, munkaidő, élni is kéne - véletlenek sorozata miatt.
Hát azt én is szeretném tudni..legkésőbb reggel 8ig mert akkor delőtt ugy vásárolok be..
én is melozok éppen azé:)
SZOMBATON MI LESZ EMBEREK?
Én melózok. Meg dolgozom az oldalon.
videjo?:)szivesen nézném ilyen időben
Halo emberek... Merre jártok ilyen szép időben? Nagyon unalmas a mai nap igy tehát értékelném ha valaki betolná ide a parkoloba a motorját
Remélem holnap megyek!
Volt... De erről Ricsi többet tudna mesélni.
Szívesen feldugnám a hátsójába az izzó kipuffot. Az ilyennek minek motor?
Enyhén szar a beállítása. Kicsit nagy a fogyasztása. Így akarta beállítani biztos. Mi a baj ezzel?
brutális... am elküldöd nekem a linket ahol ezt meg lehet találni?
Hi!
Az időjáráselőrejelzést figyelve a következő elhatározásra jutottam:elcserélem a mocit egy jet-ski-re,azzal biztosabban eljutok a szombati étekpartira.Egyébként a részvételem bizonytalan.

A motorlecserélő kolléggának azt javaslom,fontolja meg rendesen a kérdést!Utána pedig vegyen egy nagyöblű gépet!
Azokkal könnyebb "okosan"motorozni,mint egy 600-as sporttal.Nekem legalábbis így volt.
lemaradtam valamirol? volt szurkalas vagy mi? meselj csak .....
csőváz mi lesz és milyen apropóból mikori kezdés szombaton ?egy két infó jól jönne de szerintem minket 2 fő beírhatsz üdv kopi
ezt nézzétek meg elmebeteg ki kéne lőni az űrbe az ilyen embert
Ja azt kihagytam, hogy reggel nyóckóó!
OK! Megbeszéltük!
egyáltalán nem biztató ez az időjárás amit előrejeleznek .Mondhatni másfél hét kiesik . Azért csócsózni azt lehetne, csak oda kell jutni valahogyan .
Holnap nem megyek, tmk-lesz. Szombaton meg reggel a Caféból indulunk úgy is , majd ott megdumáljuk az itinert
Hétvégére jóidőt akarok!
Nem akarok a motoron tengeribeteg lenni
SZia

Mikor is kezdődne a szombati hacacáré?mi lesz a menű?
Ha nem esik ott leszünk remélem nem csak 3-4en leszünk
csócsómester a nénikéd térde kalácsa teee! Én simán egyszerű csócsódzsedi vagyok! ! am ha viszel, ha nem, ott leszek és kész! Sőt, hogy bosszantsalak, még holnap is ott leszek! Nézted az időjóst miket mondott hétvégére? Talán a szombatot még be lehet gurulni, de hogy vasárnap semmi esély az tuti . Am amit írtál vasárnapos program azzal akkor hogy leszünk? Majd megdumáljuk pénteken és szombaton?
Én megyek, meg viszem a tesómat meg a nejét. Igény esetén a csocsó mestert (Krisz )is viszem.
Ja és ne feledjük, hogy "nincs cigánybűnözés".

Nincs a ló..szt nincs!