Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de tudod mi a bosszantó!?! az, hogy most hétágra süt a nap... most akkor vagy legyen rossz idő, vagy jó, de engem igy ne csigázzon fel a nap hallod!?
1et értek!
Hello! Én szeretek kockáztatni, és benne vagyok a hülyeségben is, de a holnapi nap az alapból kudarcra van ítélve motorozás szempontjából! Szerintem ne erőltessük, mert valószínű, hogy nem élveznénk a túrát és még meg is szivathat minket egy jóféle zivatar . Halasszuk el úriember módjára!?! Neeeem?! A napodat pedig megtartjuk a Race-Cafe-ban!
sziaaa! nem tudom, de én is ott voltam ám! Berberrel sikerült is kicsit beszélnem. És hát nem volt csócsóellenfél! Pedig 22.10ig vártam!
Ricsi!

+3 fő holnapra

Ha nem ittam volna már, akkor kimentem volna.
Egész nap olyan Kb. mint tegnap amikor kint voltam?
Krisztián! Akkor délelőtt mi legyen?
Üres a kávézó! Tündérke van itt meg Berber! Nincs ki egy csocsó csapat se!
Melyik bajnokokra gondoltál?
Hol vagytok csocsóbajnokok?
A verseny-szerelőm disszidált Írországba. Úgy hogy ha szerelés ügyileg megakadok, fordulhatok hozzátok segítségért?
Pc-guru! Legyél optimista! Holnap 30fok meleg, hawai lányok szolgálják fel a pörköltet, és még csocsóba is kikaptok
helyes, sap melo van boven, ha bozsevalsz angolul verivell.
Az jó hosszú idő...naja aston meg a bentley meg a másfél fontos 2decis ásványvíz. Lehet jövőre én is kimozdulok, de csak hétköznapokra. Projekt köszöni jól van, épp a héten hosszabbítottak, sz'al idén még kitart.
sokat leszek itt, min 5 ev .... hónkongi motyo okes privatba ... jah, itt aston meg a bentley rug labdaba, meg a nyugdijasok is m5-el jarnak ... beszaras, ehhehe. nemet project megy meg mr sap?
Az tényleg szívás. Én egyszer jártam arra és igencsak ledöbbentem az autókon. A Porsche tényleg nem rúg labdába. 1098 occsón? Hozhatnál egyet nekem is, hátha megtetszene. Meddig vagy kint? Kéne hong-kongi motyót bizniszelni...
a kis aljas ...
Melyiktől? Én itt nem látok egy motort se.
Sima ügy, holnap is esni fog, vasárnap meg a téli sportok szerelmesei is találnak programot.
aljas geci ez a supermotos, kockaztatja szegeny turamotoros eletet, hogy a sajat savjaban belathatatlan kanyarban van pofaja kozepen menni. igazi rohadek !
hehe, halal az osszes supermotosra! alakitsunk klubbot!
viccet felreteve kemeny, makosok voltak mindketten, volt mar ilyenbol 50 halaleset sajna.
Én ettől venném el a motort örökre!

Valaki most már intézkedhetne eső ügyben!
Pont erre gondoltam meló közben
Nem az oldalra értettem..hanem az emberekre hogy hányan leszűnk a kajára...nem s.o.s.es majd meglesz