Hello! Én szeretek kockáztatni, és benne vagyok a hülyeségben is, de a holnapi nap az alapból kudarcra van ítélve motorozás szempontjából! Szerintem ne erőltessük, mert valószínű, hogy nem élveznénk a túrát és még meg is szivathat minket egy jóféle zivatar . Halasszuk el úriember módjára!?! Neeeem?! A napodat pedig megtartjuk a Race-Cafe-ban!
Az jó hosszú idő...naja aston meg a bentley meg a másfél fontos 2decis ásványvíz. Lehet jövőre én is kimozdulok, de csak hétköznapokra. Projekt köszöni jól van, épp a héten hosszabbítottak, sz'al idén még kitart.
sokat leszek itt, min 5 ev .... hónkongi motyo okes privatba ... jah, itt aston meg a bentley rug labdaba, meg a nyugdijasok is m5-el jarnak ... beszaras, ehhehe. nemet project megy meg mr sap?
Az tényleg szívás. Én egyszer jártam arra és igencsak ledöbbentem az autókon. A Porsche tényleg nem rúg labdába. 1098 occsón? Hozhatnál egyet nekem is, hátha megtetszene. Meddig vagy kint? Kéne hong-kongi motyót bizniszelni...
aljas geci ez a supermotos, kockaztatja szegeny turamotoros eletet, hogy a sajat savjaban belathatatlan kanyarban van pofaja kozepen menni. igazi rohadek !
hehe, halal az osszes supermotosra! alakitsunk klubbot!
viccet felreteve kemeny, makosok voltak mindketten, volt mar ilyenbol 50 halaleset sajna.
+3 fő holnapra
Ha nem ittam volna már, akkor kimentem volna.
Egész nap olyan Kb. mint tegnap amikor kint voltam?
hehe, halal az osszes supermotosra! alakitsunk klubbot!
viccet felreteve kemeny, makosok voltak mindketten, volt mar ilyenbol 50 halaleset sajna.