Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudod ki mikor érkezik oda?
Nyitvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa már udvart takaritok olyan sokan vagytok
halo Nekem van itt ilyen kisfejű csavarhuzo készletem ha az jo lehet? Hooker kamerájához jo volt csak a kamera nem
nyitva van a race cafe?el kéne menne ma valamerre kicsit...
Ma is egykerekezhetsz ha akarsz
Nincs valakinek kölcsönbe egy műszerészcsavarhúzókészlete? A lényeg annyi volna, hogy asszony laptopját kéne szétkapnom, de ilyen apró csillag fejű csavarhoz nincs csavarhúzóm.
Nincs mit a tiéd a legkeményebb gép,régen egykerekeztem már
mikor ?
SZülinapomra rendezted?nem kellett volna
Akkor max ásványvizet isztok
Krisz! Ma még se jó! Motor rendben, de viszon 17óra30perckor eto-VIDI és még bajnokok lehetünk.
Krisszke!

Megnézte egy hozzáértő a mocim (Rieju MRT 50) és nincs rajta power szelep. Egyébként sztema yamaha, aprilia, rieju ezekbe mind ugyanaz az AM6-os blokk van, max pici változtatásokkal. Ez a globalizáció. Egyik feltalálja másik legyártja a harmadik összeválogatja.
Fülöp Gábor ha hamarabb nem,majd ott megisszuk azt a jól megérdemelt sört!(legalábbis te megérdemelted:) )
Szivesen.Úgy lesz tuti,de csak ha te is ott vagy,hogy tudjuk mi a hatáár:)
Én is remélem.
mivaaaan?:))) teee!:) remélem holnap jó idő lesz és hát nem lesz baj a motoroddal!
Cshőő Babinéni!
ok! majd várom akkor! Nah csőcső!
Ricsi! Délelőtt legyél nyitva, kiugrok a lemezzel!
Nemtudom. Délelőtt megyek egy kört hogy mit mutat, aztán dobok egy üzit.
mi történhet? Mitől kell tartani?
hát, ez nem jött össze nekik:), egyszer próbálok meg eredményt előrejelezni, akkor sem jön be . Inter nyert 2-0 -ra....
Tudod most nagy a para. De nem értem az Öreglányt, mert töltése az van rámértem a garázsba.
hehe ez nagyobb elírás, mint amit Matska ejtett nemrég..:). De értem a célzást, te csak Seregélyesig mersz elgurulni..:(. Én mennék tovább, de egyedül nem olyan jó, de én bevállalós vok, szal érted...
De szépen leírtam "Seregélyjes"