Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Siker,megyek megint le.
azért mondom hogy add el a tiédet és vedd meg az enyémet
Na visszajöttem,most egy konyhakéssel kiszedtem az eredeti stekkerből a levágott vezetéket,még kb 1 óra és szétfeszegetem a gyári sarut,aztán meglátom.
vehehe
Mondtam, hogy neked az a riasztó kell amit mutattam
Na most indulok le szétcseszni mindent!
A kismotorokból meg már kinőttem
Basszus ez gondozásmentes,nem az a baj hanem a riasztó ilyen izéval,relével van rátéve és baszakodik.Eddig nem volt baja.De mindjárt lemegyek és szétszaggatom az összes kurva drótot !Amúgy vagy 3 hetes az akksi.
vegyél zselés aksit nekem olyan van benne és jo
Vagy vedd meg a motoromat és lesz egy jo aksid meg riasztód és egy jo motorod is

Ért valaki az elektronikához itt a környéken?
Ajjaj,rég bevittem volna a garázsba de a köcsög riasztó megint leszopta az akksit.Egész nap hívogatom az elektromos szakit,hogy kössük le a picsába mert nem tudom használni.Elfelejtettem a rohadék relét hogyan tudnám kiiktatni
jó képeket csináltál, 'érdekes' így látni a Galyát. Kertben a kisházon és tesóm házán raktam vissza ma egy egy cserepet és a Csepeljét kellett visszatakarni, mert letépte a ponyvát róla a szél:(. Ma már legalább lehetett már látni a kék eget...
nah, ma is voltam kint Szárazréten ( Feketehegy ) a kertünknél és megint csináltam egy fotót a patakunkról. Már szépen kinőtte magát, szerintem estére már nem lehet felette átmenni:(. és akkor már megmutatom a kisházikót is, persze csak jó messziről:).
egy csocsós képen vagytok rajt, de azon is hátulról...
Hát nagyon gyér a forgalom de ebben az időben nekem se lenne sokmindenhez
kint van mindenki focizni, f2tom meg feszegeti a busz tetejét :-)
asszem kimenek a napsutesbe pillangot kergetni meg viragot szagolgatni
Kihalt a topic már megint.
Gondolom nem nagyon vannak a RaceCaféban sem ilyen időben.
Mekk találtam... Viszont magamat és b.német nem annyira, pedig mintha készült volna fotó...
Szombat reggel óta folyamatosan esik... ...májusi eső aranyat ér mi? Csernyén gáz van, Bodajk és Mór is kapott rendesen.
Ha a szombati bográcsozásra gondolsz, a RaceCafé galériájában vannak a képek.
Nézelődni lehet neeem ? Meg hát ő is örülne hogy tiszta a gép
Buliképek felkerültek valahova?
És a párod mit szól hozzá?
Van 1 ötletem! Kitolom én is az esőre,és ha bejön a jó idő(mondjuk szombatra!),lehetne egy első erotikus RC motormosást rendezni
Válalkozó szellemü lányok jelentkezését várjuk....
Nem lesz rozsdás majd. Szépen levakarom róla kefével a rozsdát. A műszerolaj meg jól szedi le a rozsdapöttyöket. Csak nem a féktárcsáról. Arról meg úgyis lefékezem. Ha kiwaxoltam volna eső előtt a motort, akkor nem zavarna ennyire. De így mikor eláll az eső és megszárad, olyan retekül fog kinézni, hogy egy hétig suvickolhatom. A wax miatt ugyanis nem foltosodik be az eső hatására.