Na visszajöttem,most egy konyhakéssel kiszedtem az eredeti stekkerből a levágott vezetéket,még kb 1 óra és szétfeszegetem a gyári sarut,aztán meglátom.
Basszus ez gondozásmentes,nem az a baj hanem a riasztó ilyen izéval,relével van rátéve és baszakodik.Eddig nem volt baja.De mindjárt lemegyek és szétszaggatom az összes kurva drótot !Amúgy vagy 3 hetes az akksi.
Ajjaj,rég bevittem volna a garázsba de a köcsög riasztó megint leszopta az akksit.Egész nap hívogatom az elektromos szakit,hogy kössük le a picsába mert nem tudom használni.Elfelejtettem a rohadék relét hogyan tudnám kiiktatni
jó képeket csináltál, 'érdekes' így látni a Galyát. Kertben a kisházon és tesóm házán raktam vissza ma egy egy cserepet és a Csepeljét kellett visszatakarni, mert letépte a ponyvát róla a szél:(. Ma már legalább lehetett már látni a kék eget...
nah, ma is voltam kint Szárazréten ( Feketehegy ) a kertünknél és megint csináltam egy fotót a patakunkról. Már szépen kinőtte magát, szerintem estére már nem lehet felette átmenni:(. és akkor már megmutatom a kisházikót is, persze csak jó messziről:).
Van 1 ötletem! Kitolom én is az esőre,és ha bejön a jó idő(mondjuk szombatra!),lehetne egy első erotikus RC motormosást rendezni
Válalkozó szellemü lányok jelentkezését várjuk....
Nem lesz rozsdás majd. Szépen levakarom róla kefével a rozsdát. A műszerolaj meg jól szedi le a rozsdapöttyöket. Csak nem a féktárcsáról. Arról meg úgyis lefékezem. Ha kiwaxoltam volna eső előtt a motort, akkor nem zavarna ennyire. De így mikor eláll az eső és megszárad, olyan retekül fog kinézni, hogy egy hétig suvickolhatom. A wax miatt ugyanis nem foltosodik be az eső hatására.
Vagy vedd meg a motoromat és lesz egy jo aksid meg riasztód és egy jo motorod is
asszem kimenek a napsutesbe pillangot kergetni meg viragot szagolgatni
Gondolom nem nagyon vannak a RaceCaféban sem ilyen időben.
Válalkozó szellemü lányok jelentkezését várjuk....