Örülök,hogy kint vagy Ricsi.Vigyázz a sebre. A pillangónyitás az meg érdekes,mert egyszer én is nyitottam pillangót és utána teljes keresztmetszeten folyt az anyag vagy 2 hétig de a penicillin megoldotta,vigyázzatok.
Jó reggelt Hölgyek, Urak!
A szombati főzéshez kellene egy létszám, ugye nem szeretnénk ha valakinek nem jutna. Vagy itt az oldalon vagy a kávézóban legyetek szívesek feliratkozni. Ha esik akkor is megtartjuk, esetleg ha valakinek van összeszerelhető kerti sátor eső esetére azt megköszönnénk. További szép napot mindenkinek.
aham, szeretnék kigurulni! Remélem amikor indulok nem fog esni. Jó lenne, ha ki tudnád hozni, akkor alap h meghívlak egy üdítőre és legalább nem kell szombaton cipelni.
Reggel amikor mentem melóba, a lövöldén érzékeltem hogy máá megint folyik a benzin a túlfolyón. Kiértem Pákozdra ott szétkaptam, megforrasztottam ott ahol lyukas volt. Hazáig kibírta, de pénteken kicserélem. Aztán ezéé viszek tartalékot is belőle.
Am pénteket úgy tervezem, hogy kigurulok a RaceCafe-ba! Hátha lesz ellenfél, meg csak úgy... . Ha gondolod kijöhetnél te is! Tarthatnánk egy edzést is.
Hello! Igazából úgy kellene készülni, hogy megyünk! Mondjuk Tihany legyen a cél, aztán ha jól alakul az időjárás mehetünk tovább is. Ha reggel esővel indul a nap akkor pedig elnapoljuk. Menet közben majd alakul minden. Miért kell a tartalék úszó? Már a sok eső miatt, hogy nem vagy jó a vízben, hamar elmerülsz? Vagy a motornak van kehéje?
nah ez is valami, a lényeget tudja úgyhogy már baj nem lehet . Gondolom a többi funkcióját is életre lehet kelteni. Meg van a típusa a kütyünek? Rákeresnék a neten hogy mit hogyan mennyiért... . Már első alkalommal néztem, mennyire vagy bevállalós motorozásban..., az az egyszál pólós gurulás az nagyon merész, már csak a hűs menetszél miatt is:).
hmm, te vagy az első aki biztatóan írt a kupakkal kapcsolatban, nagyon köszi. Kissé el voltam bizonytalanodva, mert úgy fura ahogy van, de ma mentem és kipróbáltam milyen. A beépített napellenző már tuti jó és hasznos. A felhajthatóság egyenlőre csak van, de túrázáskor biztosan jó lesz. A páramentes plexi is jóságos, valóban jól végzi a dolgát. És hát igen, nagyon kíváncsi vok hogy neked milyen lesz, szorítok , hogy olyan legyen amilyet szeretnél, amilyenre gondoltál és hogy beváljon! ÉS ha mentek Cafe-ba írj légyszi!
Ha el áll az eső, akkor délután-estefelé ki is ugranék, meg ott hagynék a Krisznek egy "csomagot".
Cigány ergo mentelmi joga van és nem lehet megtalálni.
A szombati főzéshez kellene egy létszám, ugye nem szeretnénk ha valakinek nem jutna. Vagy itt az oldalon vagy a kávézóban legyetek szívesek feliratkozni. Ha esik akkor is megtartjuk, esetleg ha valakinek van összeszerelhető kerti sátor eső esetére azt megköszönnénk. További szép napot mindenkinek.
Akkor jó a 'B' terv?