Fehérvár, felhőszakadás... A hajam még mindig ugyanolyan.
Győr, felhőszakadás... A hajam még mindig bírja.
Mór, napsütés... A hajam még mindig ugyanolyan, mert végig bukó volt rajtam. drájvettertaft
Tibi!Nem kis hülegyerek vagy,sztem nyugodtan vegyél egy 750-est.Sosem a technikával van a baj,hanem ha viszket a valaga valakinek és az első nap meg akarja nézni a végét.Ragaszd ki a műszerfalra a gyerek képét oszt akkor mindig tudod merre hány méter
nem, nagyon jók vagytok, ezért olyan jó a meccsezés veletek! És persze a többiekkel is... csak már nagyon hiányzik, remélem hétvégén összehozunk valamit . am nagyon titokban tartod h milyen lesz a bukód..., kíváncsi vagyok rá, de azért csak nem ilyen pillangós lesz
Nem bírtam megbarátkozni vele. Eleve nem ez volt a kiszemelt, csak gyorsan kellett valami és hirtelen felindulásból megvettem. Az előző HJC-ben (FS-10) 3 szezont lehúztam és nagyon szerettem, gondoltam ez is jó lesz (FG-15 Ben Spies).
Röviden ennyi.
nem hiszem, hogy egy gázelengedéssel lehetne megoldani egy problémát:), jobb és talán elég egy 600-as is nem?! Kisebb költségek talán és kevesebb, de elég paci. Végülis akinek nincs szerencséje, akár bringával is, egy komolytalan 50-essel is képes nagyon csúnyán összetörni. Még talán az esélyek is hasonlóak.
amikor rászánom magam a nagyobb motorra, valami hasonlót tervezek én is, max. 600-ast. Nem hiszem hogy ennél nagyobbat ki tudnék ésszerűen használni. És ugye meg is kell ülni ezeket a paripákat, egy hiba itt már komoly következménnyel jár. Kíváncsi leszek az új motorodra, remélem jól és jót sikerül választanod, bár már éppen kezdtem örülni, hogy legalább a te motorodat megismerem majd:). Most a Hookeré van meg és talán Berberé. A kawák nekem még nagyon egyformák:).
ZZR:) 400ast nézegetek vagy valami 750es is játszana az 1000től még félek!annyira nem tudok motorozni hogy egy nagy paripát megüljek:)ha gyorsan menne le is dobna
navégreee! ezt már szeretem! Szal had nyerjünk már na!:) De aztán nehogy az legyen hogy utána nem tudtok többet nyerni!? Ha ezen múlik inkább mi veszítünk, nem szeretnénk ha szomorkodnátok!
jajj máár, hát nem figyeltél akkor oda úgy néz ki!:) Lappang bennünk a tehetség! hehe Am meg mekkorákat meccseztünk már nem?! Pedig ez remélem még csak a kezdet volt:).
mi nem volt az igazi a bukóban amitől megszabadultál hamar?!:))) Akkor remélem most sikerült egy igazán jót választanod! Én rengeteget néztem meg neten, hasonlítottam össze, de okosabb nem lettem. Nem is mertem netről választani és megrendelni, mert nem tudhatom hogy jó lesz-e az okos fejemre és egyáltalán majd tetszik-e. Más képen oldalról látni és kézben tartava tapizni . Az új úgy nézem jó lesz, bár még ki kell próbálni hosszútávon is. Az tény, hogy bután néz ki raktam, de legalább nem fognak annyian körberajongani pl. a Balatonpartján.
Győr, felhőszakadás... A hajam még mindig bírja.
Mór, napsütés... A hajam még mindig ugyanolyan, mert végig bukó volt rajtam. drájvettertaft