Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi vagyunk a legjobbak, csak nagyon jól titkoljuk
Álmodj királyfi…
Szép az tuti. Nem iszom előre a medve bőrére, majd ha meglesz megmutatom. A „hamar vegyünk egy bukót” dologgal megszívtam, most adtam el amit márciusban vettem.
Eladtam.
Köszi, úgy néz ki a Matska megdob egy kobakkal.
és meg van már hogy mi lesz helyette? Már ki is nézted talán?
Hello! Kocsi nélkül ilyen időben, hát nem irigyellek . Remélem lesz majd lehetőségünk arra, hogy visszavágón eldönthessük hogy ki a jobb:).
kellene és tervbe is van !
CSak ne esne az esső:(
Amugy ugy néz ki megveszi egy normális emberke a mocit szombaton v vasárnap!
Hello Hooker! Nah, sikerült a kütyüt beüzemelni? Remélem jó lett. Pénteken sajnálom, hogy nem tudtál tovább maradni, már egészen jól csocsózol!

nah bye
ma találkoztam Ricsivel a kórházban, varrat ugye ki van szedve és abban kell reménykedni , hogy nem lesz gyulladás és akkor akár szerdától újra lehet bandázni a RaceCafe-ban:). Ilyen időt mint ami most van...
biztosan akkor valami nagyon szép, nagyon jó buksivédőd lesz . Én hamar vettem egyet tegnap, mert hát tervben van a szombati Balaton körbegurulása a Bandival, de most nem sok jó időt jeleztek szombatra . Meg lehet nézni neked milyen bukód lesz? Nekem egy Lazer PAname GL matt fekete lett, egészen jó, annyi baj van hogy az én felépítésem, fejem ugye egész hülyén néz ki benne, de hát izé .
Nem mentünk Császárra. Egyéb program adódott. Tegnap este is édesanyám házában csőtörés volt. Azt kellett elhárítani. De akkor már összekötöttük a kellemest a hasznossal és legalább motoroztunk egy jót.

Párom nagyon élvezte az utat - a fostalicska minőségű út ellenére - és egyetlen megállóval kibírta az egész utat. Pedig én is elfáradtam. Nem semmi, hogy mennyire bírja a túrázgatást meg a motorolgatást. Na ilyen nője sem akárkinek lehet ám!
Pff,Császárra tolongtatok
Mivel autóm nincs és ha akarnék se tudnék arra buszozni mert nincs járat így marad a motor. Már tudja az utat, nem kell felébrednem tehát ha nem intek vissza ne sértődj meg, ne dudálj, alszom.
Hová lett a bukósityakod ami volt korábban? Kölcsönbe meg max egyetlen bukóm van, de az is L-es. Meg karcos, meg agyonhasznált occó sisak.
Valami átmeneti, amíg meg nem érkezik a szívem csücske (1-2 hét). Holnap vagy csütörtökön elvileg kapok kölcsön egyet, addig autózok, buszozok.
Milyen bukó kell Tutu?
Én meg eladok. Ingyen benzin csak nálam, csak most, nagyon olcsóért. 400Ft / liter.
Én is mennék...csak kellene hozzá egy bukó... A drága benzint így a fűnyíróba locsolom.
valami gurulgatás Tibor?
én is veszek ingyen benzint!:)
Ne dumázz tegnap is láttalak és nem gyalog

ja monnyuk gondolom melóból jöttél, Mártírok, Seregélyesi +
Akinek ingyen van a benzin....
Nekem is hozhatsz pár kannával!
Mi csak hazamegyünk a tecsóból.
há én minnyá megyek nem bírok már magammal
Tegnap voltunk. De baszott jönni bárki is. Kis hétvégimotorosok. Asszonypajtival meg lenyomtunk este egy 220Km-t.