Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hehe hát jah..:) sejtettem, szal akkor Földvár neem?:)
Elmegyünk Seregélyjesre, kiröhögjük a Csulyékat. Hazafelé meg kitalálunkvalami útvonalat.
Baszhatom a járdát meg a kerékpár utat Nekem az tabu!
én sem az a baj, mert elvileg motorral át lehetne jutni, mert van járda is, meg kerékpárút is azon! talán úgy lenne a legközelebb.., bár tökmindegy! Most írtam nekik levelet, hogy küldjenek pontos, részletes térképet hova kellene gurulni...
Háát nemtudom.
Hallod, motorral kerékpárúton ?! hm? Az új hídon Dunaújvárosban?:) hm? áttolni?:) hm? Am szted?
Vagy Adony, vagy Dunaföldvár az átkelési pont.
majd én dudálok ha kell! Hallod! Az kéne megtudni, hol a fenébe tudunk átkelni a Duna felett Dunaújváros környékén, ami nem fizetős út és híd:).
Jó, legfeljebb kikötöm a dudát a picsába. Úgy se venném semmi hasznát mert halk.
meg meg és szurkolunk neki!:) am holnap el tudnánk kísérni Seregélyesig! Ő 13 óra körül indulna és én is akkor szeretnék! ( ingyenes)
Megyünk, megnézzük a Csulyt hogy mit alkot.
nah ja! ezen is ott a helyem:), mármint nézelődni:)
kellene! részemről oké!
sziasztok
holnap vagy hétfőn egy csocso bl?:)
Nincs, meg már ittam normális sört.

Igen Ricsi, normális sört
am Bayern fog nyerni:), úgyhogy kár izgulnod!:) Akár motorozhatnánk is :)
Nincs tartalék ak sid?
jóh, de nem olyanra gondoltam, hogy így kötelezően bejutott csapat, hanem aki tudása miatt továbbjut és bizonyít és nem csak alkalomszerűen. Debrecennek itthon is akkor kiemelkedő teljesítménnyel kellene fociznia, de nem így van:(. Mondjuk most jókat küzdenek az első helyért ..:).
Ott volt a dvsc. Bár annak a csapatnak a fele se Magyar.
jajj már!:) nem mindegy:! mikor fogunk mi BL-ben magyar csapatnak szurkolni?:) hehe
Nem Inter-Bayern van? :D
hahhó! van valami pillanatkép RC-ről? van csocsózás? meccsnézés?
oks, előre is kösz a kíséretet!
jó szurkolást, hajrá magyarok!