Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dunaizé

Még meglátom, reggel írok ide hogy elkisérlek-e.
Csubi Matska!

Volt nekem régen egy 88-as ZX-10 em. Szerintem még kallódik pár cumója a garázsban,generátor,önindító,még talán váltó is. Nem jó a zizidbe? Azt tudom hogy a tizes főtengelye jó volt a ZZR-be.
Holnap délután mennék, vagyis gurulnék Dunaizére, amit már említettem neked!
Töltőn van az aksim.
Mondjuk holnap?
Nem gurulunk RC-be ki be!?
Mármint RC-be?:)
tójjuk! ezen már nem múlhat semmi! Van aksi töltögetőd?
Mert akkor no problem! Hangjelzőt meg le kell kötni azt annyi!
Megyünk a RemoteControll-ba.
Be kellett tologatni a motoromat. Leszopkodta valami a elemet benne.
hát ha sokat dudálsz, akkor leszívja! De a dudálás helyett akkor inkább a kezeddel mutogass meg ilyenek!
Szóljatok ha mentek RC-be! Tervem estére a meccsnézés a tévében, de ha van kint valaki, ha ott is lehetne, akkor szedném össze magam és gurulnék!
Jöhetsz lepucolni!
Mit kellett segíteni?! Mért nem én segítettem? hm? Am holnap délután lenne az aktuális a gurulásra.... 13.30 kor kezdődne a versen gés a pöttöm motorokkal:)
RaceCafe-RaceCafe jelentkezz!

Van ott valaki?
Amúgy az létezhet hogy a duda szívja le az aksit? Mert 1hete fokozatosan gyengült a feszültség, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.
Hooker ,Thunder! Köszönöm szépen a segítséget, igyatok meg valamit a számlámra!
Szia! Vagytok CR-ben? Mentek?
Hallod Bandiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Holnap lesz Dunavecsén a Pitbike verseny!:). Aszittem később..:(. Mármint egy hét múlva.
Vár az ajándék!MAjd menj be érte
Nem voltál elég alapos, látok még valami foltocskát a felnin. Különben 5-ös, leülhetsz...
Frissen tisztába téve.
Ma van a motorom első forgalomba helyezésének a 32.évfordulója , megyek is és tele tankolom ez alkalomból.