Hatótávból nem, csak látótávból.
Amikor láttam, hogy nem látom, akkor kiengedtem a fékszárnyakat, hogy lelassuljon, és dugóhúzóba tettem, de ugye az a pont nem ismert ahol leszállt.
akkor nincs más hátra, mint a korai aratás.... de komolyan nem igaz h nem lehet ekkora területet átnézni?!?! kell egy létra aztán fentről lehet látni a gabonakört amit csinált a gép a tragédia utolsó pillanatában! vagy jöhet a kutya, mert ugye a te illatod van rajta..:), szal nyomozásra fel! am jóéjt mindenkinek!
hát, ha a Ruttkai utca irányából elnézünk kisfalud felé (a kavicsbánya beárata kb), az utolsó pont ahol láttam, az a domb tetején levő villanyoszlop volt, onnan lehet maximum 400m es körben. Sajna ez egy vetés.
hmmm... a csudába akkor kutyás keresés és jó sok ismerőssel való keresés, bár ahogy ismerem az embereket, ha járnak arra hamar lesz új gazdája . jobb hamar megkeresni, gondolom te tudod mennyire vihette el a szél... úgy pilóta nélkül... hát csak hamar leesett nem?!
sziesztok, szoktatok endurozni kisfalud, pákozd, szfvár murvabánya irányába?
Ha igen akkor ha esetleg láttok egy kék-sárga szárnyú vörös vezéssíkó 2m körüli vitoréázó gépet, vegyétek a hónotok alá és keressetek meg
Elkapta a szél és kivitte a látómezőmböl
Voltam apumnál festékért, aztán mentem fizetni a garázst, és végül elvittem a festéket havernak.
De szoktam ilyeneket gurulgatni hirtelen felindulásból
aztán mire volt ez a gurulás? Szoktál te ilyeneket is csinálni?:) Vagy próbakör volt a hétvégével kapcsolatban? Mi a baj a fekete kamionossal? Sötét volt?:)
Cserepes köz-laktanyák-Elkerülő-Szabadbattyán-Kőszárhegy-Szabadbattyán-S
zékesfehérvár-Söréd-Moha-Iszkaszentgyörgy-Székesfehérvár. Kb. 100km volt a mai etap.
Amikor láttam, hogy nem látom, akkor kiengedtem a fékszárnyakat, hogy lelassuljon, és dugóhúzóba tettem, de ugye az a pont nem ismert ahol leszállt.
ez egy 2méteres távirányítós vitorlázó modell kb 400g vasággyal.
Ha igen akkor ha esetleg láttok egy kék-sárga szárnyú vörös vezéssíkó 2m körüli vitoréázó gépet, vegyétek a hónotok alá és keressetek meg
Elkapta a szél és kivitte a látómezőmböl
Bandi akkor ez amolyan futárszolgálat volt nemde?!:)))
De szoktam ilyeneket gurulgatni hirtelen felindulásból
zékesfehérvár-Söréd-Moha-Iszkaszentgyörgy-Székesfehérvár. Kb. 100km volt a mai etap.