merre voltál? hm? hát jó, azért ha jó idő lesz, én lehet kinézek hátha lesz valaki akivel csocsózhatok:). Én ma csak melóba voltam motorral és bukósisakot keresgélni:).
hát látod ez már valami, igazán jó havercsávó vagy látod! Köszi a regizést a finomkajára és remélem jó buli lesz! Az első ilyen! Már csak a jó időt kell elintézni, és a drága benzinről már nem is írok semmit, mert csak felbosszantom magam . Pénteken azért kimehetnénk jótbeszélni, jótcsocsózni!
hellotok! Érdeklődnék, hogy mikor lesz legközelebb csocsóparti? hm?
Szombati partyra meddig lehet bejelentkezni? Mármint a RaceCafes-ra. Jóéjt mindenkinek!
busz ... 26 ora buszozas, a faszom leszaradt, mire kiertunk, rohadt-kocsog vulkan, el sem hiszem ....
basszus, milyen kocsog orszag ez, 9 fok van ma is, hihetetlen, hogy nem megy feljebb. nezegettem a mocikat, milyet kellene beujitani, krosszvasat itt nem kell eroltetni, majdnem minden maganterulet, leszednek rola soretessel, kicsit mas a helyzet. a gyorsasagi vasat is ki kell fogni, kicsit olcsobbak, mint otthon, de nem erre szamitottam. bar, a ducati-k kurva olcsok, valszeg beujittok egy 1098-ast a kovetkezo felevben, kocsi viszont egy vicc, annyira olcsok. bar itt nem tudsz kiraly lenni, barmilyen kocsid is van, pl a szomszed utcaban egyik majomnak a legkemenyebb porsche-ja van, amit lattam, akkor aston martinok, bentley-k rohangasznak agyba-fobe, meg a legcsorobb negerek is m3-as bombivel maszkalnak, szal vicc. garazsunk akkora, mit egy otthoni 4x-se. feled mi ujsag, jo ido van otthon, megy a gixxer? crossgep lett? quad project elhervadt?
Holnap sajnos ZÁRVA leszünk!Bár lehet észre se vennétek, mert ma sem nagyon dugta ide senki a képét
Keddtől viszont úgy tűnik, hosszas kényszerpihenő után Ricsi visszatér a pult mögé
Emberek teljesen halott a topic. Mindenki alszik, vagy mi van?
Cicája a hűtőt megoldottad? Nem tudtam elmenni mert készítem össze a papírokat holnapra. Hookerék megjöttek már? Ha jön a Levente jön szólj légyszíves. Megyek haza Forma 1-et nézni. Addig ne zavarjon senki.(mellesleg vasalok, inkább azért ne, az autoverseny úgyis rém uncsi)
hmm, hát izé, mert basszus nem dumáltuk meg. Ha tudom vagy és hogy beférek a csapatodba mentem volna, mert itthon punnyadok:(, bukót nézek éppen. sajnálom, mert igazán jókat meccseztünk már eddig is.
Ma meg gurultam egy laza 100as-t :)
Legutóbb úgy volt, h annyiért hozta a cuccot, amennyi a louisban, napi árfolyamra átszámítva.
Szombati partyra meddig lehet bejelentkezni? Mármint a RaceCafes-ra. Jóéjt mindenkinek!
Vittem pár motorrevüt 91-92-93-94 talán még 95 ös is akad közöttük Tuti friss árúúú
Motorsprint
Nem tudja valaki hogy a környéken hol lehet louis terméket vásárolni
basszus, milyen kocsog orszag ez, 9 fok van ma is, hihetetlen, hogy nem megy feljebb. nezegettem a mocikat, milyet kellene beujitani, krosszvasat itt nem kell eroltetni, majdnem minden maganterulet, leszednek rola soretessel, kicsit mas a helyzet. a gyorsasagi vasat is ki kell fogni, kicsit olcsobbak, mint otthon, de nem erre szamitottam. bar, a ducati-k kurva olcsok, valszeg beujittok egy 1098-ast a kovetkezo felevben, kocsi viszont egy vicc, annyira olcsok. bar itt nem tudsz kiraly lenni, barmilyen kocsid is van, pl a szomszed utcaban egyik majomnak a legkemenyebb porsche-ja van, amit lattam, akkor aston martinok, bentley-k rohangasznak agyba-fobe, meg a legcsorobb negerek is m3-as bombivel maszkalnak, szal vicc. garazsunk akkora, mit egy otthoni 4x-se. feled mi ujsag, jo ido van otthon, megy a gixxer? crossgep lett? quad project elhervadt?
Keddtől viszont úgy tűnik, hosszas kényszerpihenő után Ricsi visszatér a pult mögé
mondjuk most
a hűtő ki volt húzva, csak nem vettem észre
Levente nem jár erre, más se nagyon....unatkozooooom
Cicája a hűtőt megoldottad? Nem tudtam elmenni mert készítem össze a papírokat holnapra. Hookerék megjöttek már? Ha jön a Levente jön szólj légyszíves. Megyek haza Forma 1-et nézni. Addig ne zavarjon senki.(mellesleg vasalok, inkább azért ne, az autoverseny úgyis rém uncsi)