Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és természetesen ha úgy látjuk ,akkor hagyjuk magunkat, nem szeretjük a szipogós veszteseket:)))
merre voltál? hm? hát jó, azért ha jó idő lesz, én lehet kinézek hátha lesz valaki akivel csocsózhatok:). Én ma csak melóba voltam motorral és bukósisakot keresgélni:).
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy szombaton aztán megint hagyjuk magunkat csocsóban

Ma meg gurultam egy laza 100as-t :)
Pénteket most kihagyom, rákészülök a szombati 238Km-re.
hát látod ez már valami, igazán jó havercsávó vagy látod! Köszi a regizést a finomkajára és remélem jó buli lesz! Az első ilyen! Már csak a jó időt kell elintézni, és a drága benzinről már nem is írok semmit, mert csak felbosszantom magam . Pénteken azért kimehetnénk jótbeszélni, jótcsocsózni!
Mindenkinek köszönöm a segítséget
Már jelentkezve vagy!
Ha Pest környéknek számít, akkor www.bembomotor.hu
Legutóbb úgy volt, h annyiért hozta a cuccot, amennyi a louisban, napi árfolyamra átszámítva.
hellotok! Érdeklődnék, hogy mikor lesz legközelebb csocsóparti? hm?
Szombati partyra meddig lehet bejelentkezni? Mármint a RaceCafes-ra. Jóéjt mindenkinek!
Na lehet menni RC be"művelődni"
Vittem pár motorrevüt 91-92-93-94 talán még 95 ös is akad közöttük Tuti friss árúúú
Borsó Tibi
Motorsprint
Úgy tudom, hogy csak az RMC van a környéken...
Hali
Nem tudja valaki hogy a környéken hol lehet louis terméket vásárolni
busz ... 26 ora buszozas, a faszom leszaradt, mire kiertunk, rohadt-kocsog vulkan, el sem hiszem ....
basszus, milyen kocsog orszag ez, 9 fok van ma is, hihetetlen, hogy nem megy feljebb. nezegettem a mocikat, milyet kellene beujitani, krosszvasat itt nem kell eroltetni, majdnem minden maganterulet, leszednek rola soretessel, kicsit mas a helyzet. a gyorsasagi vasat is ki kell fogni, kicsit olcsobbak, mint otthon, de nem erre szamitottam. bar, a ducati-k kurva olcsok, valszeg beujittok egy 1098-ast a kovetkezo felevben, kocsi viszont egy vicc, annyira olcsok. bar itt nem tudsz kiraly lenni, barmilyen kocsid is van, pl a szomszed utcaban egyik majomnak a legkemenyebb porsche-ja van, amit lattam, akkor aston martinok, bentley-k rohangasznak agyba-fobe, meg a legcsorobb negerek is m3-as bombivel maszkalnak, szal vicc. garazsunk akkora, mit egy otthoni 4x-se. feled mi ujsag, jo ido van otthon, megy a gixxer? crossgep lett? quad project elhervadt?
Holnap sajnos ZÁRVA leszünk!Bár lehet észre se vennétek, mert ma sem nagyon dugta ide senki a képét
Keddtől viszont úgy tűnik, hosszas kényszerpihenő után Ricsi visszatér a pult mögé
Állítólag egy gyógysör csodákra képes! ki kéne próbálnod
mondjuk most
Amikó kigyütt a vízbül a szigonyával Itt vagyok,rongy vagyok,meghalok.Maj megyek.
Édesem mikor lettél neptun?!?!?
a hűtő ki volt húzva, csak nem vettem észre
Levente nem jár erre, más se nagyon....unatkozooooom
A Levente nadon jön azért írtam 2-szer
Emberek teljesen halott a topic. Mindenki alszik, vagy mi van?
Cicája a hűtőt megoldottad? Nem tudtam elmenni mert készítem össze a papírokat holnapra. Hookerék megjöttek már? Ha jön a Levente jön szólj légyszíves. Megyek haza Forma 1-et nézni. Addig ne zavarjon senki.(mellesleg vasalok, inkább azért ne, az autoverseny úgyis rém uncsi)
mikor leszel legközelebb? azért remélem jól elvoltatok
hmm, hát izé, mert basszus nem dumáltuk meg. Ha tudom vagy és hogy beférek a csapatodba mentem volna, mert itthon punnyadok:(, bukót nézek éppen. sajnálom, mert igazán jókat meccseztünk már eddig is.
He, mér nem voltál ma csocsózni?