és és mikor csocsózunk?:) hmhm?! jah és még kamerám is van, szal le is filmezhetnélek titeket, bár az operatőr oly annyira elveszett bennem, hogy igen érdekes dolgokat is képes vok művelni:)
Képek? Jöttél fényképezni? Jó fk.gép van csak akik kezelhették volna azok motoroztak. A köridő - lévén nem pályamotor és én sem vagyok Rossi - 2:30 alatt kicsivel.
nah, ennek örülök! csak érdekességképpen kérdeztem a köridőt, sejtettem, hogy ilyen kevés időt nem tudnak mérni már ! A lényeg h megvoltak a karikák, hogy remélhetőleg a bukottnak sem lett nagy baja és hogy nektek sem! képek képek képek?
Összejött, nemrég értem haza. Odafelé picit megáztunk de nem volt vészes. A pálya hamar felszáradt, lehetett húzni a gázt. Sajnos abban a csoportban amiben én is mentem volt egy ronda bukás, így a 3. menetet hamar leintették. Összességében király volt, ismét érdemes volt kockáztatni.
Köridő? Nem tudom, nem is érdekel. Nekem az élmény számít, nem a másodpercek.
én motoromból és annak gumijából adódóan elég sokszor járok így, már 'hozzászoktam' és szerencsére jól alakultak ki ezirányú reflexeim, eddig jól megoldódott minden eset a tudtomon kívül:). Minél nagyobb a motor, gondolom annál jobban kell vigyázni, még ügyesebbnek kell lenni. Bár az én motorom is 170kg felett van velem együtt:).
http://youtu.be/Uqn34CGO-1U