Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halo mindenkinek Bocsesz elaludtam Tegnap sikerűlt bebaszni Egy orája nyitottam Jőhet mindenki aki ráér
Szép napot emberek

Mi lesz ma?ki mit csinál?
Valami kis összeröffenés délután?
átadom

Ha elfelejtettem volna mondani, üdvözlöm a Liát.
Holnapra terveztünk valami csocsó félét, ha addig közbe nem jön valami.

Na tiplizek én is, jóccakát...
haza értünk mi is 1ben! jó kis este volt, kösz mindenkinek!
jóéjt körbemotorosok!
és és mikor csocsózunk?:) hmhm?! jah és még kamerám is van, szal le is filmezhetnélek titeket, bár az operatőr oly annyira elveszett bennem, hogy igen érdekes dolgokat is képes vok művelni:)
én lennék a legboldogabb, ha egyszer felvinnétek és szanaszét fényképezném magam, és persze titeket is!:)
Hagyjá', nem vagyok én gyors- és géppuska...
Na erre el is megyek fürödni. Joccakát!
pedig te profi vagy az ilyenben is! milyen unalmas is lenne mindent tökéletesen csinálnál te is úgy, mint én?!
Szerintem meg két hét múlva.
Képek nem készültek. Az esőruhának kellett a hely. A köridőre majd visszatérünk (10-15 év múlva).
Képek? Jöttél fényképezni? Jó fk.gép van csak akik kezelhették volna azok motoroztak. A köridő - lévén nem pályamotor és én sem vagyok Rossi - 2:30 alatt kicsivel.
Tudok ám írni, csak a billentyűzet zavar egy kicsit.
gondolom megérte a motormosás azért:)
nah, ennek örülök! csak érdekességképpen kérdeztem a köridőt, sejtettem, hogy ilyen kevés időt nem tudnak mérni már ! A lényeg h megvoltak a karikák, hogy remélhetőleg a bukottnak sem lett nagy baja és hogy nektek sem! képek képek képek?
Neked mi ártott meg?
Hazaértünk egyben a ringről, még csak meg sem ártunk (nagyon)
Összejött, nemrég értem haza. Odafelé picit megáztunk de nem volt vészes. A pálya hamar felszáradt, lehetett húzni a gázt. Sajnos abban a csoportban amiben én is mentem volt egy ronda bukás, így a 3. menetet hamar leintették. Összességében király volt, ismét érdemes volt kockáztatni.
Köridő? Nem tudom, nem is érdekel. Nekem az élmény számít, nem a másodpercek.
te amúgy is nagyon óvatos vagy, ami érthető is. Azért meg fogsz te is lódulni egyszer az is tuti:). De ne akkor mikor velem motorozol:)
én motoromból és annak gumijából adódóan elég sokszor járok így, már 'hozzászoktam' és szerencsére jól alakultak ki ezirányú reflexeim, eddig jól megoldódott minden eset a tudtomon kívül:). Minél nagyobb a motor, gondolom annál jobban kell vigyázni, még ügyesebbnek kell lenni. Bár az én motorom is 170kg felett van velem együtt:).
Hát még óvatosabban fogok közlekedni, mondjuk eddig se voltam egy fékevesztett vadállat :)