Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello mindenki! A sötétített plexi az mennyire gáz este? a beépített napellenzők jók szoktak lenni?

segítségeteket előre is köszönöm!
Au!Chan. Chen-Ying
nem. majd hamarosan felkerül az is, de nem ide. feltöltöm és majd jön a sok agyabeteg állat, akik fotózkodnak a motorjaikkal, közben belül, legbelül nem is motorosok, csak kétkerekű járgányt hajtanak.
kici húkejnek kici kameja kici mocija occóér, igenoccó, kicimoci...
mit töltöttél fel?talán nem a kanyargóciás videjót?
Az is auchanos?
Basszus!

Akkor birodalmi támadódaraszak jönnek be az ablakon, mint Dart Vader csillagrombolója. Viszont 2:0 - ThomAce vs Darazsak

Más téma... Ha az ember nem gumiégetős, bukónélkül egykerekezős videót tölt fel ide, akkor azt már egyből leszólják mindenféle jött-ment kétkerekű tologató egyének.

Amikor icukamicuka xy 16 éves kis picsa dobálta fel a bukósisak nélküli esztelen stuntolós videókat, akkor a sok faszátverő kukimuki csorgatta a nyálát. Süllyed az oldal színvonala.
Így van. Ha már valaki becenévvel regisztrált, akkor használja is a becenevét nincs igazam?
én is mindig a bece nevem használom egyszerűbb megjegyezni a kopit
Tibi!

Bocsi, hogy nem hívtalak, csak máshogy alakultak a dolgok. A számod mentettem, aktuális lesz csörgök:)

Off: aki Pátkán a "krosszpályán" nyomulni akar, az előtte hozzon egy traktort fűkaszával, ugyanis méteres a dudva:D

Jó Hétvégét
ma csöröghetsz nálam van a telom!
mennyiért?15 50 es?:
Ma lesz valaki , vagy valami Cofeba?
Má kaamera is van rajta echte chinai kici ,occó
Szép jó reggelt mindenkinek!Fasza volt a tegnap este!Kicsit furi volt hogy senkit nem ismretem,de majd alakul.Remélem jövöhét szombaton jó idő lesz és össze tudjuk hozni a közös gurulást és a bográcsozást!
Matska! Légyszi írd meg a tesód e-mail címét, tegnap este nem bírtam megjegyezni
Későn mentél:)
Addigra Hooker lelépett a riasztóval"felspécizett"motojával
Jó volt a tegnap este. Kár, hogy Hooker meg Berber nem voltak ott, de ez van. Majd legközelebb. Az mondjuk eléggé zavart, hogy hirtelen azt sem tudtam, hogy ki kicsoda. Mindenki a rendes nevén mutatkozik be. Csak nekem ez a nevem, illetve csak én használom a becenevemet mindig?

RaceCafé rulez!
affene, elírtam éppen hogy ezüstérmesek lettünk, pedig aranyért mentünk, de majd legközelebb!
Köszi csajok a csocsómeccsezést, egy élmény volt!

És a végén ez a bajnokság is tökéletes volt részben , nem sokon múlt hogy ne ezüstérmesek legyünk Tomival! Akinek külön köszönet ! Közel olyan jól csocsózik mint ahogy motorozik!

Ehh, a zsíroskenyér hagymával pedig tökéletes volt ! És volt mosoj is, szóval érdemes volt ismét ott lenni veletek!

Ricsinek jobbulást, köszi a csocsósok nevében hogy kijött megreparálni az csocsóasztalt! Bár valamit elállított, mert utána már nem nagyon nyertünk .

Jó8 mindenkinek!
Hello hűséges motoros társam! Örülök, hogy ez a mai este ilyen szépen sikeredett, hogy megismertem tesódat, bár nem tudtunk most csocsózni így családosasat:). Jövőhétre nem ígértem meg, de szerintem nekünk is beleférne az a pörköltezés a Balaton megkerülős túra után nem?! Vagyis és úgy tervezem hogy itt legyünk . Gondolom nem fogják elkapkodni a főzést, remélem nem ebéd lesz .
Oké, utánanézek, gondolom neten is meg tudom nézni mire számíthatok!
néni a... amúgy egészségedre!
Cshőőő! Jól telt a mai este is, kösz mindenki! A szakácsnak izé a séfnéninek köszi a zsíros kenyeret!

Krisztiánt meg ne hagyjátok nyerni!