Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elvileg semmi program nincs még!
örülök, hogy nem tanyáltál el!
Ricsi! Tudja az a minihifi az mp3-mat?
Amúgy tök frankó volt a mai délután. Garázsban megrázott a 220, a lidl-hez fordulni akartam befelé fékeztem csúszott a segge a motornak de visszatudtam hozni.
Cshő jómunkásember :D
Jó munkát holnapra (de nem tudnék szombaton dolgozni).
Hallod!? Pünkösdhétfőn mit csinálgatsz?
hello! Remélem összejött a gurulás! És max. hazafele áztatok,a pályán nem! Mennyi a köridőd? nagyon vagány csaj vagy
hello mi?! Szal az a helyzet, hogy szombaton dolgozok, ahogy ezt már jeleztem is neked! Meg mindenkinek , már hogy előfordulhat. És bejött.., úgyhogy szombaton max délután tudok kimozdulni. Kedvem volta Pannon fesztiválra kimenni! Vasárnap pedig ebédig, illetve ebéd után érek rá, mert hát születésnapozás lesz. Am a Tied is meg kellene már tartani!
majd irj milyen volt!mennyire áztatok szét?
Ricsi az meg csal a csocsóban
Berber! Megúsztat a hazautat szárazon?
itthon mert esik a eső:)
Sziasztok
LEsz valami csocso összeröffenés most hétvégén?
Itthon ülök a gép előtt, de keine panik majd érkezem addig hűtsed a drehert!
Halo..merre jártok?
ól rájt 15:15-ig érkezem
Nincs kőbe vésve az indulás, azért ne törd össze magad, mindenesetre jó lenne időben elindulni, péntek délután elég lesz átvergődni Pesten.

Baumax melletti OMV kút.
Oksa megpróbálok sietni.A mekis OMV-kúton?
Fél 4 körül terveztük, hogy indulnánk, iparkodjon kend.
Upsz később nem lehet mert fél óra alatt érek haza és még fél óra mire kiérek a garázshoz,ja meg kajálnom is kéne.
kawazoli, KawaA

Ha gondoljátok 15h-kor találka a Budai úti OMV kúton, tankolás és go... (M7)

Szakadó esőben én nem indulok el.
szánsájn
Sziasztok!
fehérvár felé milyen idő van!
Na nekem az jó! Mivel sosem voltam még Kawa estin, nemtom a menetrended, de tőlem bármikor indulhatunk, na persze ha válalod a tempót (ZZR400)

Nyilván hordába érkezni még jobb lenne, szal a többiek is nyugodtan nyilatkozzanak ha kiderült mindenki programja
Hali,
Használ valaki valami offroad navigátort?
milyet?
Hali
Nem tudom hogy mikor kellene indulni.Én 14:00 ig melózom tehát csak ez után valamikor ha nem esik
hát akkor jó gurulást, pályázást! Erre alkalmas időt kívánok annak ellenére, hogy jó lenne veletek csocsózni is, de akkor azt majd máskor . Am én 6-ig dolgozok majd, talán 8 körül tudok kimenni. Addigra kiderül hogy nektek hogy alakult a napotok! Jó lenne ha tudnátok videózni .