Marushin. Olcsó és nagyon jó, a yamaha worldnél mindig vannak durva akciók, alkudni is lehet. Az enyémet pl 54-ért odaadták 100 helyett. Igaz, h Pest, de ha már bukót vesz az ember, sztem megéri felugrani
nem tudtam megoldani,hogy bringával mehessek, így marad a motor. Viszont akkor h fogok sörözni?:) Van valaki aki meg tudná saccolni hogy 2 serital egy zsíros kenyérrel lefojtva hány óra alatt távozik szervezetemből?! hm?:) Ne már hogy kóláznom kelljen mert akkor meg aludni nem tudok majd:)
kellene nekem nagyon jó, nagyon szép ÚJ kupak a buksimra!:) és ha nem mondtam volna, nagyon olcsón!:) De nem ám gagyi .
rendelni neten nem merek,mert azt sem tudom mekkora a fejem úgy átlagosan . Fehérváron hol lenne érdemes nézelődnöm hm? Bandival mindjárt indulunk asszem 3-an:). Szal remélem még marad ennyi szelet kenyér:).
A zsíroskenyér parti megkezdődött! Gyertek mert aki későn jön éhezni fog.
A pincepörkölt pincepörkölt:
- mert a pincéből hozom a hozzávalók egy részét
- mert pinceszerkor szokták főzni
- mert Somogyban így hívják és a szakács somogyi
- mert így legalább beszélgetünk egy kicsit.
Mindenki válassza ki ami tetszik.
Amúgy délután 3 és 4 között lesz kész, ha nem esik
Úr isten ! Akkor holnap mit eszeeeek?:)
http://sharp.direct.gov.uk/sea...
Talán már délelőtt .Az előkészületek is érdekelnek
itt nem esik
lesz valaki délután kint Cofezoba?
De utána kövér gázzal érkezem, csak előbb felveszek egy utast
rendelni neten nem merek,mert azt sem tudom mekkora a fejem úgy átlagosan . Fehérváron hol lenne érdemes nézelődnöm hm? Bandival mindjárt indulunk asszem 3-an:). Szal remélem még marad ennyi szelet kenyér:).
A pincepörkölt pincepörkölt:
- mert a pincéből hozom a hozzávalók egy részét
- mert pinceszerkor szokták főzni
- mert Somogyban így hívják és a szakács somogyi
- mert így legalább beszélgetünk egy kicsit.
Mindenki válassza ki ami tetszik.
Amúgy délután 3 és 4 között lesz kész, ha nem esik
hahaha