Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja,ma dolgoztam ott.
OFF:
PITBIKE MX Verseny
2. Forduló - RPT Kupa
Dunavecse
GPS koordináták: N 46° 55,668'
E 18° 58,542'

Nézőknek a belépés díjtalan!

Nevezés, Gépátvétel: 9:00-tól
Edzések: 10:00-tól
Versenyek: 13:30-tól
Díjátadás: 17:00

Bővebb infó: 70/355-7480
70/362-8752
info@racingpitbike.hu

Gyertek versenyzőnek (kb 30-40en lesznek), nézőnek! Ajándékokkal és óriási versenyekkel várunk benneteket!
ON.
A többiek nevében nem nyilatkozhatok, én megyek ha nem szakad az eső. Indulással kapcsolatban passz...holnap derül ki.
Eső esetén csocsó party.
ha nem esik, mikorra tervezted az indulást?
Jaja,na majd még meglátom.De 2 hét múlva már biztos ott leszek mert gondolom addigra már jó idő lesz
Ha jól tudom Matskáék mennek!:) És azt is tudom, tavaly is esős volt menet közben ott pedig ragyogó napsütés volt. Elég nehéz taktikázni időjárásügyben! Be kell vállalni, legfeljebb lesz egy vizesgumis köröd is:)
Hali
Én mennék de nem tudom milyen idő lesz mert nem szeretnék megázni
apicsa..., akkor a főnök azért izgult ennyire hogy mikor készülök el a melóval?!?!?!?! ez elképesztő, kimaradt egy nap... .
csüt
nem pénteken lesz?:) milyen nap van ma?! szerda nem?!?!?
brékó,brékó, holnap ki jön Kawa estire? mikor tervezitek a indulást?
Köszi a tippeket, végül itt fent a budai úton kb a baumax-al szemben, egy motoros boltban sikerült tükröket találnom. Nagyon olcsón :-) És egész jól mennek a mocihoz.

Szép estét!
Hooker! A te géped parkolászik a K.Béla utcában?
Borsó Tibi, Motorsprint Sárkeresztúri út, ósön körforgalom előtt pár házzal baloldalon kifelé menet.
hivatkozz ThomAce-re mond hogy csapják a számlájához:)
ha és hozzál nekem is olajat:)
Csakis a Blackmoto-nál érdemes vásárolni. www.blackmoto.hu
üdv itt neked is!

Egy gyors kérdés, kéne egy vagy két tükör a motoromra, hol vegyek itt fehérváron? Merre vannak motoros boltok? Budain baumax-al szemben van egy enduros, a budai kadocsa sarkon aprilia, budai fiskális fölött valami robogós, meg a palotai úti (temetővel szemben), ezekről tudok, van még? Hova érdemes menni?

meregzsakk
Ahham! Én az újabb zsíroskenyér hadműveletet várom.
Fotót majd csinálok ha megjöttem PAFE-ről, a tükrössel.
igen:)gyűjtöm a kedvezményes kuponokat
Fotót kérünk, és már lövöm is fel a webódalra.
kész a logonk Legalább is a falra felfestettem Gyertek és nézzétek meg Remélem tetszeni fog
Klubkártya átadás? WTF?!