Ha jól tudom Matskáék mennek!:) És azt is tudom, tavaly is esős volt menet közben ott pedig ragyogó napsütés volt. Elég nehéz taktikázni időjárásügyben! Be kell vállalni, legfeljebb lesz egy vizesgumis köröd is:)
Köszi a tippeket, végül itt fent a budai úton kb a baumax-al szemben, egy motoros boltban sikerült tükröket találnom. Nagyon olcsón :-) És egész jól mennek a mocihoz.
Egy gyors kérdés, kéne egy vagy két tükör a motoromra, hol vegyek itt fehérváron? Merre vannak motoros boltok? Budain baumax-al szemben van egy enduros, a budai kadocsa sarkon aprilia, budai fiskális fölött valami robogós, meg a palotai úti (temetővel szemben), ezekről tudok, van még? Hova érdemes menni?
PITBIKE MX Verseny
2. Forduló - RPT Kupa
Dunavecse
GPS koordináták: N 46° 55,668'
E 18° 58,542'
Nézőknek a belépés díjtalan!
Nevezés, Gépátvétel: 9:00-tól
Edzések: 10:00-tól
Versenyek: 13:30-tól
Díjátadás: 17:00
Bővebb infó: 70/355-7480
70/362-8752
info@racingpitbike.hu
Gyertek versenyzőnek (kb 30-40en lesznek), nézőnek! Ajándékokkal és óriási versenyekkel várunk benneteket!
ON.
Eső esetén csocsó party.
Én mennék de nem tudom milyen idő lesz mert nem szeretnék megázni
Szép estét!
ha és hozzál nekem is olajat:)
Egy gyors kérdés, kéne egy vagy két tükör a motoromra, hol vegyek itt fehérváron? Merre vannak motoros boltok? Budain baumax-al szemben van egy enduros, a budai kadocsa sarkon aprilia, budai fiskális fölött valami robogós, meg a palotai úti (temetővel szemben), ezekről tudok, van még? Hova érdemes menni?
meregzsakk