Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Há' megőrütél kiciaranycillag? Kemín valutájjér'?!?
Na a GL felejtős bukás. a Premiert még bepróbálhatod, mintha láttam volna Levi's boltot.
Aha... Télikabátot kerestem a premierben. A Helly Hansen-be majdnem be se mentem mondván ott nem fehér embernek valók az árak. Végül ott választhattam négyféléből 9 és 12ezer Ft között. Vettem is. Nem az a baj az outletekkel, hogy ne lenne poén áron cucc hanem, hogy rohadt nehéz méretet találni belőlük. A legtöbb akciós cucc azért akciós mert csak 6XS meg 9XL maradt belőle.
Neked is!
Na ott még nem probálkoztam csak a GL-ben, meg Polgárnál, meg az összes bevásárló központban. Megnézem ha arra árok, köszi.
premier outlet felejtos, semmi nincs, csak sok szar dupla aron, soha tobbet nem megyek, csak molotovval.
Beb, miért nem építetek kaszinót a kertbe, most abban van a biznyisz velencén :-)
kicsit en is zabos vagyok most a komuvesekre/szigetelokre, befolyott a viz a nikecel ala, mert a tetejet nem csinaltak meg normalisan, szal jonnek vissza javítani, mer halál ....
Biatorbágyi premier outletet próbáltad már? Ott is van levis üzlet, hátha...
Bár már ott járnánk
Totál igazad van orvil. Bár mi nem parasztházat "vettünk", hanem egy közel 20 éves kecót, amin semmi nem volt azóta csinálva, amit lehetett mindent elrontott az akkori kőműves szívtunk is eleget vele. De a műhely miatt muszáj volt ezt a megoldást választanunk. Ha át akartuk volna telepíteni máshova sok sok misibe került volna, a telekárakról itt a velencei tó környékén meg ne is beszéljünk és minden az üdülőövezet kategóriájába esik, lehetetlen lett volna másik műhelyt építeni. Jó is ez a környék meg nem is
Hihetetlen. Az egyik üzletben felvázoltam az igényeimet... Eladókiscsaj aszonta hogy ilyen nem lesz és nem is volt sose.
heheh, kereshetsz egy darabig, majdnem hogy csak lehetetlen normalis farmert kapni, ami nem koptatott, meg csipo is, egyebek. ha van is, akkor 25. nekem volt egy, meg regebben vettem, volt rajtam 2x, aztan tavaly megtalaltam, elment vateran 7be :-)
Remélem elüti az úthenger.
...és rohan a telefonhoz, meg keresi a távirányítót...
Neked is. Május eleji 17 fokos napsütötte reggelt!
a kedvencem a lengyelbol nemetbe menekult, lapátfülű zs++ kollega, szep fulbevaloi vannak, nagyon nagy az oreg, olyan atelessel mesel, mintha napokig hasznalta volna barmelyik fos-szar cuccot is.
horst a legnagyobbb
Nem tudjátok véletlenül hogy hol lehet sima indigókék nem koptatott 501-es levis gatyát venni? Hónapok óta nem találok sehol...
Hát az első két ubi még szépen fragmentálódik de harmadik már csak horzsolásokat szerez, a negyedik meg röhög a markába amikor a bepalizott háziasszony belekúrja a kukába az egészet
Végyalu rulez! Nem lennék uborka egy percig se.
Szebb reggelt fiúk és tutu.
Itt az új németacélpengés kínai végyalu! Ettől retteg minden uborka! Vegyék-vigyék! Máshol 1500, nálunk most csak 11999Ft de ha most rendel kap ajándékba egy, az Omega együtes énekeséről elnevezett macskát! Kihagyhatatlan
egy a kulcsszo gyerekek: űrteknológiai anyagok felhasználásával. ilyen pl a szénszálas körömreszelő karbon markolattal, minden űrhajós álma ....
Én a hívásra gondoltam, nem vette fel?

Ezek után le sem tagadhatnád, hogy te is TV shop függő vagy.
Tévéshopban ilyeneket árulnak nem? Meg négydimenziós szarteleportálós macskaalmot meg ilyeneket. Mind működik, megmondták!
Nagyon komoly.