Hali
Ez engem is érdekelne mármint a horpadás javítás.Nekem is elküldenéd a rác számát meg hogy ő hol van helyileg.
Köszi.
zoltan.fodor@emea.foxconn.com címre
na most esetunkben egy kurva nagy horpadasrol van szo, kb 5cm mely, es 10x15-os, perecnel kormany benyomta, a festek viszont nincs lepattanva a horpadasnal, vehhehe.
lekapom a tankot, es megprobalom a fehervari ceget, amit ajanlottatok :-)
Nem, elvileg ez való rá, a stekkerei is stimmeltek. 15-40-es áttétellel 5000es fordulaton 120-on van. Feljebb nem szoktam egyáltalán pörgetni, a hangja így is eléggé szívből jövő
'87es évjárat, ebből sztem csak 4 szelepeset csináltak a japperek. A 660asból viszont van 5 szelepes is.
A fordulatszámmérő gondolom kétütemről való? 9000 az elég meleg lenne egy teneré-től... ...ez egyébként mikori blokk hogy 4szeeleps
A Drz-men is YamahaXT kilóméteróra volt...a márkahűség
Amúgy teljesen korrekt állapotúnak nézki, nem lenne szivem belehajítani a ganyéba :)
Igen, az én kezem munkája. 50e volt a gépezet, a felújítás meg a jóég tudja mennyi, de nem kevés volt. Elég sokáig építgettem. Mát egy ideje a karbi beállításával szarakodok, kéne egy olyan ember aki be tudná állítani. Az se kizárt hogy az előző tulaj átfúrkálta a fúvókákat
Tettem fel róla egy fotógalériát is, ott van pár kép a köztes állapotról is.
A tárcsafék is az én művem, valahogy nem tetszett a dobfék hatásfoka. Az ebay-ről összeszedtem mindent hozzá fillérekért. (messze az itthoni bontós árak alatt)
Amikor réges rég elvittem a frissen beszerzett Lancia Themámat leveretni a kézi mosóba és egyszer csak a lábamra esett a küszöb egy darabja. Egy fekete rücsivel lefújt gittes szaros alsógatya volt
Ez engem is érdekelne mármint a horpadás javítás.Nekem is elküldenéd a rác számát meg hogy ő hol van helyileg.
Köszi.
zoltan.fodor@emea.foxconn.com címre
lekapom a tankot, es megprobalom a fehervari ceget, amit ajanlottatok :-)
'87es évjárat, ebből sztem csak 4 szelepeset csináltak a japperek. A 660asból viszont van 5 szelepes is.
A Drz-men is YamahaXT kilóméteróra volt...a márkahűség
Amúgy teljesen korrekt állapotúnak nézki, nem lenne szivem belehajítani a ganyéba :)
Tettem fel róla egy fotógalériát is, ott van pár kép a köztes állapotról is.
A tárcsafék is az én művem, valahogy nem tetszett a dobfék hatásfoka. Az ebay-ről összeszedtem mindent hozzá fillérekért. (messze az itthoni bontós árak alatt)
Fogunk ajánlatot kérni tőlük mindenképp.
Bár erősen gondolkodom a javítás helyett másik tank vásárlásán...
én is csak a lene2002Bt-t tudnám ajánlani! mi is odavisszük a horpadt / jégverte szalon autókat!
ha nem kérsz számlát, akkor még baráti áron is dolgozik! (bár ez függ a horpadás mélységétől)