Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nocsak, nocsak...
Abból kell majd.
Szóval közben ebayon néztünk körül. A horpadály széles, tenyérnyi, és 1-2 cm mély. Szóval a gitt az "kiesett" mint eljárás.
Amit a jégveréses mókusról írsz az passzolna ha van valami törpe ismerőse aki bellülről ütné a vasat...
(Állítólag ki tudnak vákuumozni egyes eseteket)
Amúgy agyaltam egy dolgot. Pl, ha kalodában gipszbe öntenénk az egészet, kivéve a horpadt részt, és vízzel megnyomatnánk valamely eszközzel, így a nyomás ereje csak oda hatna ahol a horpadás van. A kérdés, hogy megéri e pepecselni, vagy olcsóbb e Albionból hoppanálni egyet?
Váljék egészségedre Körtémből mennyire van igény?
Hülye
Most miért kell kibeszélni a hátam mögött?

Sikert aratott a nedű, köszi szépen! Kell majd utánpótlás a másikból is.
Sokan felülnek nulla tapasztalattal a legújabb sportmotorokra, aztán fogalmuk sincs milyen motorozni egy 20 éves motorral meg egy hasonló korú gumival. Azt hiszik, nekik már egyből slick gumi kell a hatalmas rutinjukhoz, holott egy 125-ös mz meg egy diagonál barum gumi is elég lenne a tudásukhoz. Akinek nem inge, ne vegye magára...
Nekem amikor 20 évesen meglett a CBR600, annyi pénzem volt, hogy bakelitet meghazuttoló keménységű ősrégi battalxokkal meg makadám mislenekkel motoroztam, és azzal is aláztam a majmokat kanyarban. Én csak álmodni szoktam akkoriban az olyan gumikról, amilyen neked most van. Én végigjártam a lépcsőt és megtanultam hogyan kell motorozni még egy ilyen fos gumival is. Zavarna is ha tökéletes tapadás létezne.
Az új vas? Grat!
A gittelt tankról tudnék mesélni. A Fészer tankján volt ahol 2cm vastagon állt. Egyszerűbb volt venni egy újat (bontottat) az angoloktól.
A piros csövek jöhetnek, lesz belőlük horgásszék
Az az első futómű guszta, azzal a brembo radiál kuplunggal.
Tudod te nagyon jól, hogy milyen gumim van.
mer milyen gumid van? kaptam eccer gumit spanomtol ajandekba, 1000er vette a cigopiacon, azzal is legyaláztam a nosztorit, na elég meleg, akkor mindegyik tapad :-)

F2, teccik a kép? lekapnál pár alkatrész róla, mi? micsoda masina, ebbe beleszerettem, csak pont nincs 8misim ehe
Csak mindezt nekem közúton játsza el ezzel a gumival. Nem várok én egy másik gumitól olyan tapadást, mint említettél. De ennél jobbat igen. Ez a gumi nem jó. Nem csak nekem van gondom vele. De idén már nem cserélem le a gumit úgy döntöttem. Jövő tavaszra ütemezem a gumicserét, de akkor előre és hátra is.
Ha lesz végre fékem meg futóművem szerintem olyan furcsa lesz, hogy újra kell tanulnom motorozni
supermotos gyikokat természetesen :-)
na ezért szeretnék egy rohadék szupermotot, a szívem megszakad, mikor látom a gyíkokat csúsztatni, én is akarok, én is. de nem mostanában lesz, se furgonom, sem semmi, lábon meg azzal kakucsig, vááááááááááááááááááááááááááá
Ne fájdítsd a szívünket, hol van az még?!? De mennék már tornázni.
Meg majdnem fejreállni a Mansellben
Nem is gumi az a gumi, ami nem csúszik. Ne várj olyan tapadást, hogy zsinóron fogsz menni utcán. Annál viccesebbnek tartom a motorozást minél jobban a határán tudsz menni a tapadásnak. Nálam előfordul, legyen az utca vagy pálya, hogy fél métereket sodródok kifele elejével hátuljával, úgy csúszik. Egy ismerősöm, aki kakucson jött mögöttem, azt mondta, nem hiszi el ha nem a saját szemével látja, hogy minden ívváltásnál egy métert arrébbrepült a motorom kifelé az ívről.
És szívod is a vérem, én meg aszisztálok hozzá.
Igen, lejátszás módban kapcsold be.
Na igen. De ha csak kis karc, akkor meg lehet csinálni. Ezért mondtam Peppét. Ha meg be van verve a tank oldala mint állat, akkor naná, hogy nem jó. Ilyen öklömnyi behorpadásra nincs mit tenni.
Jövőre összehozhatnánk valami közös kakucsot.