Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hiszen én félek a Baglyoktól...
Bagoly mondja... msn?
Tecsóba?
Persze...megint a költekezés vagy a kötekedés
Így jártam, leközelebb messzebb megyek kabátot venni.
Akkor ügyes volt.
Igazad van: minden viszonylagos
Jah, karácsonykor megjön a vásárlási láz mindenhol
Na egyszer bepróbálkozunk vele...
Nemsokára eláll. (északnak halad)
Ez megér pár klikket.
de van, a Bebay, ha motoros cucc kell! vehhehe
itt a pont, de erre a vicc:
ujgazdag sznobok beszélgetnek:
- honnan vagy ez a nyakkendo?
- uh, a vácin vettem, az alján, 25 volt.
mire a másik: de béna vagy, ha kicsit feljebb mész ott 45ért meg tudtad volna venni!
Ehhez a melóhoz puska kellett volna b@zdmeg...
Ha tudod, hogy pontosan mekkora méret kell belőle akkor eBay. Annál nincs egyszerűbb.
Nincs is messze.
hát ja, rablótámadás alatt senki sem jár bótba! max a csoki meg a lalli: tebazmeg csoki, itt meg rablástámadás van! csoki: ofákjú, rohadt labancok! bang-bang!
muhahaha
drága nagyon, hacsak nincs valami hatalmas akcijó. Vettem ott egy kabátot, amit itthon féláron megtehettem volna.
Idáig 3-szor (bár egyszer zárva volt ). El lehet bámészkodni, annyira nem occó, viszont ki lehet fogni jó cuccokat, csak nem tudom mikor érdemes kimenni. Karácsony előtt rendesen kifosztják.
mávoltammávoltam, nagyon nagy, hehehe, van benne egy tok jo motoros bolt, csopperes halálfejes kabát, ilyenek, marha jó, hehehhe
ez mekkora
Te jártál már itt?
Mi is ill. én gondoltam már hogy ki kellene menni oda, de kicsit messze van
És? 280 alatt az ojró.
Nekem is nagy csalódás volt, bár azért hozzájutottam egy nagyon ritka méretű fehérneműhöz egész jó áron Nekem inkább a törökbálinti GL jött be de ott is csak a Retro, rendesek a csajok és jók az árak
Kaszinót meghagyom Klárikáéknak, ők jobban értenek a témához
Nyáron tetőjavítás után mi is beáztunk, de nem a tetőtéri szobák, hanem a fürdőszoba kicsit se voltunk mérgesek
Ha nem vagy ott és nem figyelsz a munkásokra, akár milyen szaki, szarnak a világra, de komolyan.
máltai szeretetszolgálat, Irgalmas Balázs atyát keresd, ő a ruhaipari konfekció felelős. tel: 06/1-OH-MY-GOD