Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen szépek azok a megsárgult falevelek... ...kár, hogy a nagy részét kitakarja az a kék-fehér micsoda.
Köszi!
Gratula!
Húbazz. Addig még van huszoniksz nap. Sz'tem jövőre már Januárban kezd el beirogatni nehogy valaki ne értesüljön.
Geccc! Ez nem semmi! Ezt sasoljátok tesókák! Photo of the Day
Nem akartok egy normális weblapot? A jó weblap már önmagában jó reklám. Occsóér tudok. (Na most jön Macsek és legyilkol. )
hallod ha 20szor teszem ki akkor 20szor lesz kint,olyanoknak teszem ki minden nap aki nincs itt mindig és nem nézni vissza az oldalakat! ennyi
Legyilkolt panda far-hátból van.
Csigahívogatóan nyálkás idő van de nem esik semmi.
Jóvanna. Összekevertem egy másikkal.
pösten esik ott is?
Tudjuk, olvastuk már vagy hússzor
Csak ezen az oldalon itt figyel kétszer!
Hát én 10.000km-rel ezelőtt beleraktam az Irídiumokat és azóta is perfect. Meg aztán amennyiért vettem, no. Annyit megért még kockázati tőkének is.
Ejjj ejjj! Ez igazi kínaji kengurubőrbű van!
Vagy kifordított sünből. Az tutira nem csúszik le a kézről.
székesfehérvár és környéki motorosok figyelem! ha nem tudnátok szfvári robogós baráti társaság december 6-szokott rendezni egy mikuás motorozást ha van kedvetek akkor szívesen látunk titeket is! részletek itt bikerboys.extra.hu :) a végén van egy link ott megtudjátok nézni a tavalyi videot képekben érdemes megnézni hidd el! :)
nekem autóban van iridium-os gyertya, eddig 40e km-t mentem vele és 100e km után kell cserélni. Szerintem nem fordulátszámhoz van igazítva, hanem az anyaga sokkal jobb, nem ég el olyan hamar. szerintem más miatt nem is érdemes ezt használni. A jobb és biztosabb gyújtás miatt esetleg a több elekrtódás számíthat, de azt sem venni észre motornál ha jól tudom.
Köszi! Nekem eddig bejövős a dolog. Az előző kesztyűmön csak gumírozás volt középen. Ennek is van persze, csak plusszba rá lehet még szorítani. Amit persze nem szorítok rá a kezemre, mert ígyis beállítva szépen tart.
díszhal ... most az a legjobb
Kenguru-e?
puding probaja az eves, gyermekem, en pl nem rajongok a kozepen is meghuhzato kesztyukert, a szimpla jobban megy. viseld egeszseggel
irridiummmmm gyertya titka a magas fordulat ... gyorsasagi mocikba ajanlott, nem alapjaratra. cross-ban nekem is feladta, nemcsak bekopte, meg is halt a gyertya.
Nekem az NSR teljesen másképpen viselkedett vele, én csak jót tudok mondani róla. Most az XT-nél szarakodok a gyertyával, volt amit én is úgy eldobtam hogy azóta sincs meg
Orvil bácsi! Mit tetszik szólni az új kesztyűmhöz?
Ez az IRRIDIUM-os cucc nekem a halálom!
Eddig kétszer vettem,először egy KTM MX-be vettem tűpólusút,amit kb 20km-enként beköpött,a következőt meg a gixerbe raktam,abból egy már 200 km múltán elcsöppent ,jöhettem haza három hengerrel!
Drága gyertya ide,drága gyertya oda úgy kib@sztam a gépből,hogy meg sem találtam volna!
Biztos másnak másként műkszik,de én UTÁLOM!