Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

orvil bácsi a gitt nem olyan szar megoldás
én amikor megvettem a motoromat, eszméletlenül le volt lakva(első 3 kép)
A festő dolgozott rajta egy kis ideig, de nagyon fasza lett, végül megint tank let belőle. Benzin is folyott rá párszor, meg estem is már rá, de semmi, ami sztem nem olyan rossz egy ilyen nehéz dögnél(200+). Nem esett ki a gitt. Semmi nem látszik rajta, pedig itt aztán van gitt rendesen
Szerintem nem is azzal van a gond, hogy a legújabb sportmotorrokra ülnek fel. Hanem az, hogy egyáltalán felülnek bármilyen nagyobb motorra. Most gondolj csak bele. Szinte mindegyik mai motor 100 LE fölött van már. Aki még nem ült motoron, az meg felül egy ilyen gépre...
Hámitneméteszezen? Nem akart sietni.
Köszi!
Email.: faludiandrea2@gmail.com
Várom a srác ajánlatát mindenképp!
jah, ez bassza a csorom nekem is, a moci csilli-villi, tapasztalat 0, aztan jonnek a mesék :-)
cimboram is ilyen, zsir uj vas, aztan 25km alat 1 cigaretta idot kapott, raadasul 1000es vassal, en meg a 600-al, de a popszakma az ilyen :-)
Majd úgy csináljuk hogy mindenkinek jusson
Szia!

Kajári Norbit tudom ajánlani tankjavítás ügyben. Van ragasztós cucca is, de az csak gyári fényezésnél működik... de meg tud oldani mindent, nekem is javította már a tankom...
ide nem írom ki a számát de ha adsz egy mélcímet elküldöm...
Ők lesznek!
Hoopsz! Róluk minthamár hallottam volna! Lene2002 kft.
Köszi! Valami ilyesmire gondoltam elsősorban. Ezt Fehérváron senki sem műveli?
Indulok má' ne sürgess...
Rájöttem már amint láthatod Mit ülsz még mindig a gép előtt?
De legalább van önkritikád!
Nézd már meg a dátumot!
Mekkora segg vagyok Nem néztem meg, hogy csak belinkelt ősrégi cucc. Mindegy, segítek én láthatja mindenki
Két feltétel van: pénz előre és nem engem hibáztatni ha ellopja a posta. Amúgy semmi akadálya
Létezik ilyen eljárás is:link
Szia Gergo94!
Horpadás ügyben lehetne veled beszélni?
Üdv Andi!
Szólok ha indulok, addig álljál fél lábon!
2db-ra de az istenért se akarnánk őket elhappolni a Tomi elől
Csak óvatosan.
Hozd a kispárnát, kicsavarom és megszárítjuk.
Na szép...az egyik elküld a 'csába, a másik lehülyéz, megyek is és telesírom a kispárnám.

Zoli ohun-e vagy-e mostanában-e? hE?
Nem hinném hogy az eljárás arról szólna hogy belülről kalapálják. Keresd meg gergo09-et, biztos tud adni elérhetőséget.
Köszi igen! Ez itt az új Nimbus 2000 ciroksöprűm! Egyenlőre rendszám nélkül, mint robogóval vágatok vele...