a 10 dollar postakoltsegen kivul semmit sem szamoltam ra, 55 ebayos vasarlas utan mar rutinosan valogatom meg, kitol vasarolok. vámot meg áfát még senki sem kért, havert szivattak eccer meg oraval japanbol, de az dobozban volt, ezek meg nagyon nem csillivilli dobozban jonnek, mar az eladok is rutinosak.
jah, hideg aszfalton halál fos, tavaly vagy tavaly elott februar elejen lezuztam keszthelyre mocival, mar palotán a benzinkuton megbántam, és még hátra volt "pár" km, vehheheheh.
nyélgáz végig, muhahha. visszafelé már fos volt, hideg, sotet, alig lattam, sisak is parasodott, de ez van, hős vagyok :-)
tegnap rendeltem ebay-on, 150$, szemuveg 30$, uzemora mero 20$. remelem hamar megjon. addig is minden vasarnap moci, 5ora minimum, szal kapjuk az ivet rendesen, hehehhe
Te sem élted még ki magad motorozás terén. Én 16-18 éves koromban annyit mentem hidegben télen is, mert nem bírtam ki, hogy legalább napi 10 percet menjek. Most eszembe nem jutna főleg egy 120 lovas géppel ilyen hidegben kimenni, nem egy életbiztosítás, meg szerintem nem nyújt élvezetet, inkább szenvedést.
Kiváncsi vagyok, hogy indul a Beccy, mert egy hete nem mentem vele. Folyton szar idő volt. Most száraz az idő, így meg merem kockáztatni a laza kis gurulást.
helyes, mar elindultal az uton, visszafordulni nem szabad. en is vettem par ul dolgot, thor pancel, szemuveg, uzemora szamlalo, ilyen aprosagok. most flexibilis fek-es kuplungkarokat nezegetek, 20guriga darabja, kicsit sokallom, azt is eltorom, ha kell :-(
tomahawkace megint offol a weblapbiznyisszel? muhahah, télen befasz a segged a mocin :-(
Nem tudom mikor de előbb-utóbb meglesz az is, bár éppen minden pénzemet a gixerre locsolom ( pályaidom, az apróságaival, fékcső, hasonlók... ). viszont vettem egy cross kupakot, sz'al a hajlandóság megvan.
nyélgáz végig, muhahha. visszafelé már fos volt, hideg, sotet, alig lattam, sisak is parasodott, de ez van, hős vagyok :-)
Milyen a Thor páncél? Képről elég klassznak tűnik.
tomahawkace megint offol a weblapbiznyisszel? muhahah, télen befasz a segged a mocin :-(