Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pitbájk, pitybájk, nagyon jó műszer! az kell neked, cigoknal parezer a piacon .... spanom vett egyet toluk, sztritfajterezik a srac, nem ma kezdte, de a pitbájjjjkal összetörte magát az állat, nekiment a kapunak, vehheheheh
Romet Pony? (kockás gumival persze)
Prolongod meg abtronicod van már? Szupesógun konyhakés? Híjon most!
Autó. Papírból vagyok és ugatok Meg aztán a Mozdony is a Pillernél darabokban még.
Valami kisebb méretűre gondoltam. Nem egy bazinagy dögre.
Jött, ment, jot esett - fűnek, fának jól esett.
Nekem van tévém. Most is a tvshopot nézem.
arról nem ér le a lábad :-)
Na ezaz. Gorbi nem tette meg, előtte páran gondolkodás nélkül megtették volna ( aztán sóval beszór ). Akkor voltam már én is vagy 13-14 éves, de nem ezért gondolom úgy ahogy.
Mit szóltok milyen gány idő van? Max. valami crossmocival ereszkednék ilyen időben.
a kuruc megírja a frankót!
nincs is tv-m, muhaha. kurucolok, a tobbi maszlag .....
Tudhatnád, hogy nem nézek tévét legfeljebb motoGP idején. Gorbacsov elvtársnak azért volt muszáj engednie mert nem mészárolhatott le komplett 4 országot, hogy a szöktetést megállítsa. Nem volt válsztása. Én már 12 éves voltam nem a tévében láttam...
Ez a történet még nincs leírva sehol, meg jódarabig nem is lesz sz'tem. A tv ugye nálad sem a hiteles infók forrása.
Történelemből megbuktál oké. - de hogy tévét se nézel...
Szerintem pont annyi közünk van a fal lomlásához mint Jul. negyedikéhez. Ha nem gorbacsov ül a piros székben hanem mondjuk egy hruscsov nem hinném hogy kiengedtük volna a keletnémeteket. 56-ot kéne méltóképpen ünnepelni mert azt mi csináltuk.
Júli 4-hez mi közünk?!? Súgok: semmi.
A berlini fal leomlásához és sok-sok Keletnémet átsegítéséhez a nyugatra viszont annál több...
Na szép. Lassan rendezvény lesz a belvárosban Jul. negyedikén is.
A berlini fal hungarocellből (vagy nikecell, bánom is én). Ledöntötte egy 636 meg egy Trabi. A képen már csak a maradványa látható és...ennyi...
tesztpilota pl?

link: http://sportmotor.hu/motoros_v...

sajnos az előd nem volt elég elkötelezett :-)
amugy valaki tud itthon vagy bárhol melot szólhat:)
mi ez a kép?
Nagy igazságot szóltál.
Itt volt a Tompi a Fő utcán, egy Trabi kíséretében falat bontottak.