székesfehérvár és környéki motorosok figyelem! ha nem tudnátok szfvári robogós baráti társaság december 6-szokott rendezni egy mikuás motorozást ha van kedvetek akkor szívesen látunk titeket is! részletek itt bikerboys.extra.hu :) a végén van egy link ott megtudjátok nézni a tavalyi videot képekben érdemes megnézni hidd el! :)
Tegnap este még csak a féknyergek mellett lógtak a fékcsövek úgyhogy nem tudom. Minden esetre csak úgy fért el, hogy a fékcső a volt légtelenítő csavar helyéről indul, erre készülhetsz te is.
ngk imr9c-9c, akkor draga buli volt, most nemtom mennyi, cbr ment a haztol, de gyanitom, meg vagy 40ezer km-ig nem kell cserelni, max kivenni, kicsit kiganyezni, hogy be ne suljon, de az mar a gondos uj gazdi dolga, aki nem mellesleg fehervari, lehet majd latjatok is szezonban, vehhehe.
Nekem (meg azt hiszem a Tominak vettünk még ebből az adagból) NGK CR9EIX, $8/db ... Itthon tényleg aranyáron adják de a termék ugyanaz csak az árrés nagyságrendje más
Az első telóban nem is olaj volt csak valami összeaszott zsiradék... Mondtam én, hogy szar az eleje... Ja meg a kerékcsapágyat nem lehetett kézzel eltekerni... Vettem rá egy pihepuha D209-et előre, jöhet a motoros-szezon! Picsába... Hol van az még...
Ja és köcsög csomagos postás aki b@szta megnyomni a csengőt pedig végig volt otthon valaki.