Lásd milyen jó fej vagyok segítek neked:
székesfehérvár és környéki motorosok figyelem! ha nem tudnátok szfvári robogós baráti társaság december 6-szokott rendezni egy mikuás motorozást ha van kedvetek akkor szívesen látunk titeket is! részletek itt bikerboys.extra.hu :) a végén van egy link ott megtudjátok nézni a tavalyi videot képekben érdemes megnézni hidd el! :)
A fehérvári motorosok nagyon kis hányada olvassa ezt a fórumot, aki itt fellehető már amúgy is tud a dologról és a dec.24-ről is hiszen mindkettő már tradíciónak mondható de köszönjük, hogy megosztottad velünk
sikerült hugi gépébe beraknom a kártyát amit adtál. viszont össze dugtam a kamerával és a gépen nem találtam amit felvettem. xp nem ismerné fel ?
székesfehérvár és környéki motorosok figyelem! ha nem tudnátok szfvári robogós baráti társaság december 6-szokott rendezni egy mikuás motorozást ha van kedvetek akkor szívesen látunk titeket is! részletek itt bikerboys.extra.hu :) a végén van egy link ott megtudjátok nézni a tavalyi videot képekben érdemes megnézni hidd el! :)
Irtál nekik olvasói levelet vagy mi?