Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

simson star tuning lampa, vigyazni kell vele, mert harap :-)
Hű te, ocsmonda az a fejidom. Bocs... Rakj rá egy FZ-6n lámpát vagy egyéb tetszetőst azt a lepkeirtót meg szedd le róla gyorsan.
Ez most vajon az eredeti Triumph lámpa vagy a Susuki által lemásolt?
Ez az ukász
Mióta a megfejtésed megjött sokkal okosabb vagyok! A Yamaha TRX 850, TZR 50, FJR 1200, FZS 600, XJ 600 divi, mind belemegy de kétlámpás csak a TRX 850 és a FJR, ritkaság… Andinak viszont csak az tetszik. Lenne egy ilyen fejidom, lom állapotban, valami kókler lámpával, azon küzdök. Bezzeg az ebay ... de 45 ropi!
Tehát ha jól értem akkor lámpát keresel a képen látható idomba? Nézzél körül, hátha találsz hasonló formájút amit még bele lehetne faragni. Az RS-nek is hasonló van (50,125, 250, SZR). Sorry, más ötletem nincs.
na ez aztán marhára nem nehéz
És ez? Ez miez?
Jött megfejtés Yamaha TRX 850 2000-töl. Hát ne tudd meg. Egy darabse, sehol! Hogy a leg ritkább lámpát tuszkolták bele az idomba!
Nade a lámpa is?
Az nem ilyen.
Ez valami univerzális cucc nem?
SZR ?
Így jobban láccik:
Skacok! Senkinek nincs erre ötlete?
Fesd feketére, azt kész. Az egészet. A sok szín kicsit giccses, tiritarka. Nem sértődik! Nem harap.
hát ne a sárga
próbáld meg a rizzla kéket
meg egy másik plekót...vmi irídiumosat,vagy mittudomén
Igaz, sorry...nem vagyunk mi buzik ez csak a látszat, rávol álljon tölem, h más f..ával jáccak...
Skacok kérek véleményt a kerekeimröl plizzz danke
túl vagyon beszélve
Sorry csak volt... Pihentettem három hetet de aztán már kellett az ára nagyon.
Nem akartalak megelőzni, csak így sikerült...:)
Bázz, megelőztél
Stég veszprém, félemelet
Veszprém STÉG! Sétáló utca, félemeleten van! Nagyon jó cuccok vannak. Még talán cipők is!