Szerintem bőven van annyi tartalék a motorodba, hogy egy szezont lehúzz vele, addig is gyűjtheted a tapasztalatokat. Nem lebeszélni szeretnélek, hanem segíteni. Ha gondolod, valahogy eljuttatok neked egy jó kis olvasmányt, hogy a télen se unatkozz, a címe Motorozás mesterfokon. Sok érdekesség van benne, lehet belőle tanulni.
Nos én annyit mondok neked, hogy Simson után pár év kihagyás, majd egy Honda CBR 900 lett az ú motorom. Szóval azt mondom, hogy persze jobban meg indul, kicsit több benne a paci, de ha ésszel csinálod és tiszteled az erejét, nem utolsó sorban nem próbálod magadról elhinni, hogy qrva jó motoros vagy és te lehetsz az új Rossi, akkor nagy gond nem lehet! Persze ez az én észrevételem!
Szia Tutu!
Motoros előélet...
Nos. Kb. egy hónap...Khm.
Lehet, leveszem a hirdetésem...
Az a biztos, hogy imádok motorozni! Azonban, hogy melyik ló való alám, az még nem alakult ki teljesen. Jól érzem magam a Suzuki gs500-on, a Kawasaki er5-ön, a VTZ-men. Máson nem ültem még... Chopperes nem leszek, az az egy biztos. Az nem tetszett. És Berber XJ-je sincs kézre...Minden moci más egy kicsit, igyekszem minnél több tapasztalatot szerezni. Sajnos jön a fránya tél, úgyhogy kemény szakmai tudásom le lesz fagyasztva most hónapokra! Biztos furi lesz majd tavasszal ilyen kevés tapasztalat után újra lóra ülni!
Remélem azért nem felejtek majd el mindent a kényelmes autózás közben!
Biztos jó ötlet ilyen gyorsan váltani? Szerintem tapasztalat- és rutinszerzéshez ideális a VTZ. Mondjuk nem ismerem a motoros előéleted, de azért óvatosan a nagyobb vassal, pl. egy Fészer azért rendesen meg bír lódulni. Mindenesetre sok szerencsét kívánok az új vashoz és vigyázz magadra!
Szia Matska!
Hallgatok Rád, és lemondok a Suzukiról. Mellesleg nagyon jól éreztem magam rajta ma is a rutin pályán. Oktatóm szerint is inkább a Banditot nézegessem. Szűrtem ma Fazer-re is, el is mentettem két darabot. Jönnek megnézni a kis VTZ-met ketten is.
Most egy kicsit meg is szeppentem...hogy biztos elég nagylány vagyok-e a váltáshoz...
Elviszik alólam a kis gépem, és még nem látom az útódját!
Nem ám meglesz a jogsi, de nem lesz moci!
Üdv.
A GS 500-at tényleg felejtsd el. Tartós bringa de semmilyen. Ólomnehéz, gyenge és nincs se futóműve se fékje. Egy Fazer meg mindenre jó és hasonló mennyiségű benzint elpörkölve két és félszer erősebb. (Még az XJ-nél is jóval de ezt meg ne mondd Berbernek )
2009. szeptember 19-én 9-19óráig Móron az AFL Parkolóban(Mol kúttól 300m)
PROGRAMOK:
-Amatőr Streetfighter verseny
-Tompika Streetfighter Show
- RC (benzines távirányítós) autó bemutató
- Autó, motor szépségverseny
- Fekve nyomó verseny
- Karaoke
Belépő:500Ft (10 év alatti gyermekeknek ingyenes)
A bevétel teljes összegét a Móri Kórháznak és a Mentőállomásnak ajánljuk fel!
Szia Gábor!
Bővebben?
Kor, km. stb. Hol lehet megcsodálni?
Matska köszi a gyors választ!
Nekem mondjuk a gs500 sokkal erősebbnek tűnt az enyémnél... és jóval nehezebbnek!
A GS500 nem lenne előrelépés a VT-hez képest se erőben se semmiben. Yamaha Fazer 600, Kawa ZZR 400-600 már inkább értelmes alternatíva lenne és nem drágák csak meg kell nézni mit vesztek.
Sziasztok!
Matska!
Berber említette, hogy volt Suzukid. Én szeretném a kis Honda Vtz250-esemet lecserélni egy nagyobbacskára. 4OO,5OO -max 6OO köbcentiben gondolkodom. Szóba jött a tanuló mocim, mert kezdem megszokni, megszeretni. Suzuki gs 500-as. Mi a véleményed, tapasztalatod? Andi
Ismét Akció van! Ha nálunk vásárolsz olajat+szűrőt a vasadhoz akkor az olajcsere "1FT". Használd ki ezt a jó lehetőséget, hiszen válság van, sporolj ott ahol tudsz! Érdeklődni:30/612-8980, vagy Székesfehérvár Budai út 376. (mentavillel szemben)
A szlalom OB-n a tecsóparkolóban egy béjemvés csókaának már 5 gumi volt a kocsi alatt meg 20m kordonszalagot húzott maga után de a gázt nem vette el...
Ekkora Birkát! Véletlenül nem szőke volt a vezető ? :)
Hát nem kis erő kell hogy eltolja azt a szart. Főleg ha rajta van a kocsi súlya! Na meg ha meg is emeli akkor mi tapadása lehetett az első hajtott keréknek :) Szánalmas, remélem szopni jobban tud! Ellenben "kukába" vele!
Nos én annyit mondok neked, hogy Simson után pár év kihagyás, majd egy Honda CBR 900 lett az ú motorom. Szóval azt mondom, hogy persze jobban meg indul, kicsit több benne a paci, de ha ésszel csinálod és tiszteled az erejét, nem utolsó sorban nem próbálod magadról elhinni, hogy qrva jó motoros vagy és te lehetsz az új Rossi, akkor nagy gond nem lehet! Persze ez az én észrevételem!
Motoros előélet...
Nos. Kb. egy hónap...Khm.
Lehet, leveszem a hirdetésem...
Az a biztos, hogy imádok motorozni! Azonban, hogy melyik ló való alám, az még nem alakult ki teljesen. Jól érzem magam a Suzuki gs500-on, a Kawasaki er5-ön, a VTZ-men. Máson nem ültem még... Chopperes nem leszek, az az egy biztos. Az nem tetszett. És Berber XJ-je sincs kézre...Minden moci más egy kicsit, igyekszem minnél több tapasztalatot szerezni. Sajnos jön a fránya tél, úgyhogy kemény szakmai tudásom le lesz fagyasztva most hónapokra! Biztos furi lesz majd tavasszal ilyen kevés tapasztalat után újra lóra ülni!
Remélem azért nem felejtek majd el mindent a kényelmes autózás közben!
Hallgatok Rád, és lemondok a Suzukiról. Mellesleg nagyon jól éreztem magam rajta ma is a rutin pályán. Oktatóm szerint is inkább a Banditot nézegessem. Szűrtem ma Fazer-re is, el is mentettem két darabot. Jönnek megnézni a kis VTZ-met ketten is.
Most egy kicsit meg is szeppentem...hogy biztos elég nagylány vagyok-e a váltáshoz...
Elviszik alólam a kis gépem, és még nem látom az útódját!
Nem ám meglesz a jogsi, de nem lesz moci!
Üdv.
Aki tud jöjjön el, jó lesz! :)
Végh Tamás [Tompika] :
AUTÓS-MOTOROS JÓTÉKONYSÁGI TALÁLKOZÓ!
2009. szeptember 19-én 9-19óráig Móron az AFL Parkolóban(Mol kúttól 300m)
PROGRAMOK:
-Amatőr Streetfighter verseny
-Tompika Streetfighter Show
- RC (benzines távirányítós) autó bemutató
- Autó, motor szépségverseny
- Fekve nyomó verseny
- Karaoke
Belépő:500Ft (10 év alatti gyermekeknek ingyenes)
A bevétel teljes összegét a Móri Kórháznak és a Mentőállomásnak ajánljuk fel!
Bővebb info: 06 20 561 7029 vagy 06 70 230 2107 bacsa@citromail.hu
Bővebben?
Kor, km. stb. Hol lehet megcsodálni?
Matska köszi a gyors választ!
Nekem mondjuk a gs500 sokkal erősebbnek tűnt az enyémnél... és jóval nehezebbnek!
Matska!
Berber említette, hogy volt Suzukid. Én szeretném a kis Honda Vtz250-esemet lecserélni egy nagyobbacskára. 4OO,5OO -max 6OO köbcentiben gondolkodom. Szóba jött a tanuló mocim, mert kezdem megszokni, megszeretni. Suzuki gs 500-as. Mi a véleményed, tapasztalatod? Andi
Hát nem kis erő kell hogy eltolja azt a szart. Főleg ha rajta van a kocsi súlya! Na meg ha meg is emeli akkor mi tapadása lehetett az első hajtott keréknek :) Szánalmas, remélem szopni jobban tud! Ellenben "kukába" vele!
varges90@yahoo.com emil címre ...