Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A GPS is téved ám. Méghozzá nem is keveset.
Aszittem' GPZ-d volt csak de már látom,hogy a GPS-el is mentél 272-őt...
250 felett nem mér ez tény. De mennyi az egy mai motoron óra szerint? Nekem az óra szerint 280 az a GPS-szel 272 volt. de ez rendes első kerékről hajtott, nem az ECU saccolja a váltóról.
"tartománya az OMH hitelesítés szerint 20-250 km/h, " Akkor 250 felett megyek jó? 100 alatt amúgyis szédülök. Papírom van róla.
Én egyszer belementem egy ilyenbe balaton déli partján távolodóban, lakott területen 80 körül, semmi nem jött.
Hát mondjuk úgy siettünk! Alig 1 óra alatt haza is értünk, pedig forgalom volt! 170 alatt nem sok helyen voltunk! :(
Azonban ha jól gondolom ezek a trafik mivel fixek, szerintem a sáv közepét mérik, kiindulva abból, hogy kocsikhoz tervezték, a kocsik rendszáma sávközépre esik! Ha a motorral esetleg pont a sáv szélén haladsz, talán nem is készít felvételt! Szerintetek?
...csak NEM vé... kimaradt a nem.
Egészen pontosan:

M0 6+650 km-szelvény (Anna-hegyi pihenő) mindkét irányt a belső sáv felett méri (M5 felé hátulról, M1 felé szemből)
M0 13+040 km-szelvény az M7 felé a belső sáv felett
M0 17+700 km-szelvény mindkét irányt a belső sáv felett hátulról méri
Megengedett sebesség mindnél 80km/h felvétel készül 95km/h-tól
Az öt dobozra csak 2db Ramet AD 9 radaros traffi van, cserélgetik, hogy épp melyikben szolgál.

M1 / M7 közös bevezető szakasza 10+800 km-szelvény, mindkét irányt (amerre épp fordítják a dobozt)
Megengedett sebesség 100km/h, felvétel készül 110km/h-tól
Ramet AD 9 radaros ez is.

Csak végigtüzeltetek hazafelé az M0-án?!?
Köszi szépen, sokat segítettél!
M1-M7 közös szakasza ( ha jártál arra ). Az M0-án meg asszem a diósdi leágazónál ha minden igaz.
Szervusztok!
Egy kérdés, nem tudjátok az M7-esen és az M0-áson hol van fix trafi ami hátulról mér?
Gondok lehetnek :)
Na lassan mindenki mehet le az utakról, mert TA megy haza.
Oksa mi lóvé egy ilyen
Nem a te kocsidat szoktam látni a Semmelweis utcánál
Házhozszállítást nem vállalsz
Ment a mail.
Hello. Nem irtad az évjáratot, de a '96-'03-as modellekhez van nálunk raktáron. Budai Út 376 alatt vagyunk, gyere megvárunk!
Tudom ahol motorok állnak az út szélén. Nehéz eltéveszteni hacsak be nem szeditek gyorsan őket
Fél 6-ig vagyunk, de mivel a kolléga itt lakik itt vagyunk meg általában fél 7 körül is. Szóval gyere megvárunk. Budai u. 376, a mentavillel szemben.
Hűűű de titokzatos valaki! Biztos valami kis csalafintaságra készülsz.

Szín alapján csak akkor választanék motort ha a szalonból tolnám ki zsír újan. Ez a veszély azonban nem fenyeget mostanában.
Godoltam hogy téma lesz:). Vannak akik szín alapján keresnek motort, utána se néznek mi merre hány centi...
Tudnék olyan motort mutatni amit még az elvetemültebb ismerősökkel is bevállalnék közösen...röviden :)
A vezetékneved 3 betű? Mert akkor megtaláltalak az address book-ban
Ja kivert kutyák lettünk
Csak onnan vágom ezt a kupakbizniszes témát, hogy a mostani munkahelyemé volt valamikor a CSI.
Olyan ritkán vagyok msn-en mint a fehér Olló... dobj egy emilt a számoddal aztán majd jól felhívlak ha otthon vagyok meg Zizi is van meg minden tök jó és iszunk forralttejt meg kakaóskekszesszotyit rágcsálunk és lobáljuk a lábunk alatt a föld...
kicsit megháborodtam, mer nem akarok itten szopkodni de még is kell mer ezéradnak pézt hogy legyen benzin a Zizibe... a köcsögök átrakták a tesztet este 6-ra megint dolgozhatok iccaka
megyek megnézem Varsót, meg eszek szusit... úgy utálom ezt
ja abete79kukacgémélpontkom
mail ment... köszi!