250 felett nem mér ez tény. De mennyi az egy mai motoron óra szerint? Nekem az óra szerint 280 az a GPS-szel 272 volt. de ez rendes első kerékről hajtott, nem az ECU saccolja a váltóról.
Hát mondjuk úgy siettünk! Alig 1 óra alatt haza is értünk, pedig forgalom volt! 170 alatt nem sok helyen voltunk! :(
Azonban ha jól gondolom ezek a trafik mivel fixek, szerintem a sáv közepét mérik, kiindulva abból, hogy kocsikhoz tervezték, a kocsik rendszáma sávközépre esik! Ha a motorral esetleg pont a sáv szélén haladsz, talán nem is készít felvételt! Szerintetek?
M0 6+650 km-szelvény (Anna-hegyi pihenő) mindkét irányt a belső sáv felett méri (M5 felé hátulról, M1 felé szemből)
M0 13+040 km-szelvény az M7 felé a belső sáv felett
M0 17+700 km-szelvény mindkét irányt a belső sáv felett hátulról méri
Megengedett sebesség mindnél 80km/h felvétel készül 95km/h-tól
Az öt dobozra csak 2db Ramet AD 9 radaros traffi van, cserélgetik, hogy épp melyikben szolgál.
M1 / M7 közös bevezető szakasza 10+800 km-szelvény, mindkét irányt (amerre épp fordítják a dobozt)
Megengedett sebesség 100km/h, felvétel készül 110km/h-tól
Ramet AD 9 radaros ez is.
Godoltam hogy téma lesz:). Vannak akik szín alapján keresnek motort, utána se néznek mi merre hány centi...
Tudnék olyan motort mutatni amit még az elvetemültebb ismerősökkel is bevállalnék közösen...röviden :)
Olyan ritkán vagyok msn-en mint a fehér Olló... dobj egy emilt a számoddal aztán majd jól felhívlak ha otthon vagyok meg Zizi is van meg minden tök jó és iszunk forralttejt meg kakaóskekszesszotyit rágcsálunk és lobáljuk a lábunk alatt a föld...
kicsit megháborodtam, mer nem akarok itten szopkodni de még is kell mer ezéradnak pézt hogy legyen benzin a Zizibe... a köcsögök átrakták a tesztet este 6-ra megint dolgozhatok iccaka
megyek megnézem Varsót, meg eszek szusit... úgy utálom ezt
ja abete79kukacgémélpontkom
Azonban ha jól gondolom ezek a trafik mivel fixek, szerintem a sáv közepét mérik, kiindulva abból, hogy kocsikhoz tervezték, a kocsik rendszáma sávközépre esik! Ha a motorral esetleg pont a sáv szélén haladsz, talán nem is készít felvételt! Szerintetek?
M0 6+650 km-szelvény (Anna-hegyi pihenő) mindkét irányt a belső sáv felett méri (M5 felé hátulról, M1 felé szemből)
M0 13+040 km-szelvény az M7 felé a belső sáv felett
M0 17+700 km-szelvény mindkét irányt a belső sáv felett hátulról méri
Megengedett sebesség mindnél 80km/h felvétel készül 95km/h-tól
Az öt dobozra csak 2db Ramet AD 9 radaros traffi van, cserélgetik, hogy épp melyikben szolgál.
M1 / M7 közös bevezető szakasza 10+800 km-szelvény, mindkét irányt (amerre épp fordítják a dobozt)
Megengedett sebesség 100km/h, felvétel készül 110km/h-tól
Ramet AD 9 radaros ez is.
Csak végigtüzeltetek hazafelé az M0-án?!?
Egy kérdés, nem tudjátok az M7-esen és az M0-áson hol van fix trafi ami hátulról mér?
Gondok lehetnek :)
Nem a te kocsidat szoktam látni a Semmelweis utcánál
Házhozszállítást nem vállalsz
Szín alapján csak akkor választanék motort ha a szalonból tolnám ki zsír újan. Ez a veszély azonban nem fenyeget mostanában.
Tudnék olyan motort mutatni amit még az elvetemültebb ismerősökkel is bevállalnék közösen...röviden :)
kicsit megháborodtam, mer nem akarok itten szopkodni de még is kell mer ezéradnak pézt hogy legyen benzin a Zizibe... a köcsögök átrakták a tesztet este 6-ra megint dolgozhatok iccaka
megyek megnézem Varsót, meg eszek szusit... úgy utálom ezt
ja abete79kukacgémélpontkom