Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szóval mentünk
Nebtünk egy kört, gondoltam megkérdezem csatlakoztok e.
Vasárnap dolog volt (fűnyírás ) csak este láttam, hogy kerestél.
Jól van már karbibubus, nem kell a duma.
Láttam, hogy hirdeted a vasat….most akkó’ mi van? Mi lesz? Mert ugye lesz?
Nagyjából egy hónapos és mint a vonalzó.
Me van veled? Ugass, te szőrös állat! El vagy tűnve. Kéne má valamerre torzulni egyet, nemde?
Háááát... A 2008-as 10R-rel 4000 körül finom kuplunggal kellett elindulni, hogy ne fulladjon le... Menetben már teker nagyon, nem nevezném erőtlennek de alul semmi. A jó öreg karbisokon ekkora gázzal drift van vagy keró vagy csak olyat ránt, hogy kiesik a tömés a fogadból. De igazán a 2006-7-es 6R-en illetve a Y. R6-on sírtam el magam... Mit tett a motorokkal a "környezetvédelem"...
Tapolcán -tól a sümegi útat nemtom mikor csinálták mekk de nagyon tetszett amikor pár hete arra jártam, tudom ajánlani, (akkor szép fekete volt és a zuzalék az út két szélén volt található.) persze lehet hogy azóta már vályús-kátyús
Igen, erre akartam utalni. Az ezredesek meg milyen érdekes, hogy már alacsony fordulaton olyan nyomatékot produkálnak, hogy pfúúú... Csodálom is a nyomatékosságukat. De nekem sok lenne egy 1000-es gép.
aham, ezek a kis 600asok 8-10ezernel kezdenek el igazan huzni, ez alatt nem is szeretnek elni, a moci is valahogy igy van kitalalva.
Persze, de nem erre akartam utalni.
alapjaratot mindenen lehet allitani, az injektor csak technikai reszlet :-9
karbit jobban szeretjuk ...
az alapjárat hogy jön ahhoz, hogy mikor kezd el húzni a motor? szerintem sehogy .... mindegy, brutálisak ezek a vasak ... cimbinek zx12 volt, r6-al nyélgázon csaptunk haverral, 240korul, 6osban, erre a srac lenyelelte, és eltűnt ..... jah, 4-esben volt...... most busája van, az sem megy szarul, vehhehhhe
Az szép... Gixxer-en valami 1000 - 1500 között van valahol. Injektoros, szóval állítgatni itt semmit sem tudok. 2000-nél szépen lehet vele döcögni, de nem szereti. 6000-től él igazán a motor.
Alapjárat? 900 körül de ha kicsit feljebb tekered akkor körbemész Kakucson gáz nélkül
2000-től? Micsoda tehervonatod van neked? Mekkora annak az alapjárata?
...de megéri etetni, már 2000-es fordulattól érzed, hogy mire használja a benzint. 7000-től meg egész mást érzel
Weboldalt nem szeretnél hozzá?
És merrefelé? Honnan indultok, merre haladtok?
6,5 alatt és 9,5 felett még soha. Átlag 7,5L.
HELLO!
Kérdés mennyit eszik az 1100vasad?ha normál tempó semmi 15ezres fordulat és üveghang?
Holnap mindenki rettegjen 8-10tanuló vezető leszek:)
15W telóolajad illetve fém fékcső alkatrészeid vannak? Ha igen, mi mennyi?
www.agv.it Az itt megtalalható bukók közül szinte mindegyiket meg tudjuk rendelni.