Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg csütörtökön nincs kedved ehhez a túráhóz? Csak 120Km az egész így, de Győrtől neked egyedül kéne visszamenned. Esetleg még Ásványig eljöhetsz velem.
Nem igazán fog összejönni. Győrbe kell mennem, aztán Mosonmagyróvárra, orvosi kivizsgálás rokkantsági miatt, aztán utánnalévő kedden rokkantsági felülvizsgálás. (Megállapítják, hogy az eltávolított bokacsontom még mindig el van távolítva és a gerincem még mindig ketté van törve, stb...) Amúgy hasonló útvonalon megyek Győrig. Sfv - Veszprém - Csesznek - Győr.
Nem szervezel valahova valamit jövő hét végén ( esetleg hétköznap )? E.ring, Kakucs, vagy sfv-csopak-veszprém-csesznek meg visszához nem van kedved?
Bartelezni szívesen. De az nem vatikáni valuta. Egy jófajta bukóért szívesen csinálok weblapot.
Sz'al nem jótékonykodsz... Pedig jó bukószerzési lehetőségnek tünt.
Persze... Vatikáni valutában meg fizetnek érte mi? Nem-nem kedves barátom, arról szó sem lehet! Az én motorom is benzint iszik.
Pedig felebaráti szeretetből, társadalmi munkában igazán megcsinálhatnád.
Ha megkér rá, akkor igen. De amúgy nem.
Ha nincs csinálsz neki?
agv csak 100 felett .... a tobbi fostalicska
Weboldal a kínálatról?
Sziasztok! AGV sisakok szezonvégi akcióban Székesfehérváron a Budai út 376 alatt. Érd: varges90@yahoo.com emil cimen vagy a
22/312-737-es számon lehet.
Zizi-s kolléga nem erre a hétre mondta azt, hogy eljön a mocijával? Ehhez képest még nem látom sehol a gépsast.
Sziasztok!

Van valakinek infoja erről a bukóról?

http://www.shox.hu/webshop/ter...
Húúúde kihalt a topic basszuskucsl. Vagy villáskulcs? Na mindegy.
Igen, eggyel több, mint a rendőrség
De a legegyszerűbb ha behozod hétfőn aztán meglesem, hogy mi baja. Kivéve ha kiverdesi a fejet és kattog, akkor nem is érdemes hozni, mert tutira nincs rajt semmi
valaki mai Kőszárhegyi gurulás!
na ennek még utána nézek.
ha megtudok valamit felhívlak ,hogy ne itt rontsam a közizlést:)
Persze ha még ez a tel számod: 108 a vége?
Mi a baja a vinyónak és mi a pontos típusa? Pl. Samsung HD252HJ
Nincs mit. Tipp volt.
Nem túl nagy dolgokról lehet szó,úgy tudom egy otthoni számítógépről van szó. De még egyszer köszi
Ez attól függ hogy milyen adatok vannak a vinyón. H pótolhatók akkor drága, viszont ha van rajta jó sok megismételhetetlen vagy rengeteg munkával kiizzadt dolog akkor sztem nem olyan drága. Azt tudom hogy Ők profik.
köszi.
de ez egy kicsit drága megoldásnak tűnik első látásra
Matska! Kéne egy kis segítség,vagyis 5let. Ha behalt a winyó van lehetőség valahogyan leszedni róla az adatokat?
Nem igazán motoros téma,de remélem nem vertek le a mociról miatta.