Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lime party
Rajta vagyunk, ahogy csocsózunk
holnap is lesz valaki valami kőszárhegyen?
Gixxer-en sem könnyű a gyertyacsere. Amúgy robogó főtengelyhez mit szólsz? Kicsit szét volt kapva egyszer.
azért a robi sem gyerekjatek ... vario, kuplung meg gyerekjatek, de pl a hajtokar mar pipa .... fekkarokat meg indexet nem nehez kicserelni, az nem meriti ki a javitas fogalmat. pl cbr-en mar a gyertyacsere is necces, a vaztol nem er be az ember
Egyszer csak összejön!
Persze, hogy járkálok. Hétközben belváros, 7végén meg... ...amerre visz a kerék.
Falun ilyen az élet.
Így visszanézve, már látom, hogy elég bénán ültem ki, főleg akkor látszik amikor valaki körbemotorozik és úgy van a kép. A vége felé már a lábtartó helyett a térdkoptató ért le, de még úgy se volt az igazi. Mindegy elsőre jó volt nagyon majd még javul.(vagy nem )
egész nap ott leszel?
egy söritalt megihatnánk...
egy 1000-es lesz a beugró
ha jól tudom big foot-ok is lesznek
A gixxer-em blokkjának nem mernék nekiesni, maradjunk ennyiben. A robogómat párszor javítottam már. Ahhoz nem kell akkora tudomány, mint egy sornégyes blokkhoz.
jah, addig mindenkinek megy, utana jonnek a jo dolgok
Igen... Bármilyen motort képes vagyok a legapróbb daraboik szétszerelni.
motorszerelesben is jartas vagy?
jah, meg racsapnak 1-2 sallert, utana meg nezheti a youtube-on a felvetelt a versenyrol :-)
asszem 5 kilo lesz, mindenki kibirja , azert kori bácsi nem gyakran van itthon.
ez csak olyan hencegés féle volt...
a kinyomtatással meg sokra nem mész mert egy műanyag kártyaféléről van szó
Ezzel most mit kezdjen az ember? Kinyomtatom, akkor én is bemehetek egy haverral?
Drakulálok. Én mocival jöttem, de nem áztam el igazán, mert a kabátom megvédett. Megérte megvenni ezt a kabátot. Már kétszer fossá áztam volna, ha nincs ez a kabát.
khmmmm....

én becajal jöttem melozni és a kolléga autójába végeztük mert ugy szakadt hogy nem láttam kettőig a buszmegállóba vett fel!
Remélem holnap nem ilyen idől lesz.....
erre már én is pályázom régebb óta, de még nem jött össze
A kawaizéddel járkálsz Fehérváron? Kiváncsi vagyok rá élőben. Merre szoktál mászkálni, meg mikor? Vagy mikor, merre?
Há' mit krosszozol vele a retekföldön?
Remélem hamarosan eláll, nem szeretnék hazafelé is megázni, elég volt reggel. Már megint tiszta retek a motorom.
Ilyen elb*szott egy időjárást! Es az eső, a nap sem sütik a zégen! Az esőfelhők monnyanak le!