azért a robi sem gyerekjatek ... vario, kuplung meg gyerekjatek, de pl a hajtokar mar pipa .... fekkarokat meg indexet nem nehez kicserelni, az nem meriti ki a javitas fogalmat. pl cbr-en mar a gyertyacsere is necces, a vaztol nem er be az ember
Így visszanézve, már látom, hogy elég bénán ültem ki, főleg akkor látszik amikor valaki körbemotorozik és úgy van a kép. A vége felé már a lábtartó helyett a térdkoptató ért le, de még úgy se volt az igazi. Mindegy elsőre jó volt nagyon majd még javul.(vagy nem )
A gixxer-em blokkjának nem mernék nekiesni, maradjunk ennyiben. A robogómat párszor javítottam már. Ahhoz nem kell akkora tudomány, mint egy sornégyes blokkhoz.
jah, meg racsapnak 1-2 sallert, utana meg nezheti a youtube-on a felvetelt a versenyrol :-)
asszem 5 kilo lesz, mindenki kibirja , azert kori bácsi nem gyakran van itthon.
Drakulálok. Én mocival jöttem, de nem áztam el igazán, mert a kabátom megvédett. Megérte megvenni ezt a kabátot. Már kétszer fossá áztam volna, ha nincs ez a kabát.
én becajal jöttem melozni és a kolléga autójába végeztük mert ugy szakadt hogy nem láttam kettőig a buszmegállóba vett fel!
Remélem holnap nem ilyen idől lesz.....
Rajta vagyunk, ahogy csocsózunk